Új hozzászólás Aktív témák

  • sziszo

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nekem (illetve lányomnak) van egy problémám a Steam-mel. Összerakattam neki nyáron hosszas kutakodások után egy játék gépet, 250 GB-os SSD-vel (NTFS) és 2 TB-os HDD-vel (NTFS). Windows 7 Home Premium fut az SSD-n. Marhára nem értek a gépekhez amúgy, úgyhogy lehet, hogy olyat fogok kérdezni, amit Ti már csuklóból tudtok. Szóval, úgy gondoltam, hogy majd a játékokat a HDD-re telepítjük, az SSD-t meghagyjuk a rendszernek. Az első problémánk a Steam. A Steam Library-t a HDD-re raktuk telepítéskor. Pár játék simán elindul, de 1 játék egyáltalán nem indul el (Five Nights at Freddy), a Goat Simulator eleinte elindult, aztán pár nap után nem. Mi lehet a probléma? (Nincs ékezet semmilyen mappa nevében, nem magyar kiosztású billentyűzete van, úgyhogy nincs semmelyik winchesteren ékezetes betűt tartalmazó mappa).
    OFF: A másik, kicsit OFF kérdés, de erre is fogja szerintem itt rajtam kívül mindenki tudni a választ: hogyan lehet azt megcsinálni, hogy minden játék a HDD-re települjön? Megvettük pl. a Titanfall-t, és még mielőtt bármit csinálhattunk volna, az SSD-re telepítette magát. Lassan nincs is már hely az SSD-n. Hogyan lehet ezt megakadályozni?
    Még egyszer elnézést, hogy ha hülyeségeket kérdezek, de nincs az ismeretségi körömben olyan, akit ilyesmikkel kapcsolatban megkérdezhetnék. Előre is köszi a segítséget!!!

Új hozzászólás Aktív témák