Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz HartgeH3-2.8 #58593 üzenetére

    Ahogy DeFranco is megemlítette, a D állásban az életbe nem fog működni egy új játék sem normálisan. Pont ezért kellett lecserélnem az előzőt, ami egy Rumblepad 2 volt. A profiler csak a D állásban működik jól egyébként nincs haszna (bár elég régen próbáltam, nem emlékszem rá biztosra), X állásban csak bedugom és megy is minden játékkal xbox360 kontrollerként felismerve. Dead zone csúszka jellemzően autós játékokban van, eddig jobbára ott találkoztam vele, FC3-ban biztosra nincs.

    Kalibrálással is próbálkoztam, ez se hozza azt amit szeretnék, jellemzően azt hogy azonnal legyen elmozdulás, nem bármekkora holtjáték után, ne legyen holtjáték. Nekem az az 1mm is sok :), bár nálam több van. Egyébként játéktól függ mennyi, a win beállításnál általában mindig több. Szerintem ez holtjáték alapvetően a mechanikai működéséből adódik.

    Nem mondanám hogy hamar feladom, tekintve hogy másfél éve szinte csak gamepaddal játszom :) mint írtam jellemzően inkább fps-es játékokat is ezzel vittem végig (FC3, Crysis 2-3) a többi felsoroltról nem is beszélve, szóval nem itt a gond. Csak nem tudom megszokni hogy nem azonnal reagál mint az egér, és ha egészen kevés mozdulatot akarok de gyorsan, akkor vagy túlrántom és a (gondolom logaritmikus) gyorsulás miatt még tovább rántja, vagy nem mozdítom meg eléggé. Együtt lehet vele élni és ezért nem fogom eldobni, de számomra zavaró. Ezért is akarok kipróbálni másik kontrollert is majd. De az egér még mindig pontosabb, gyorsabb, jobb :P

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák