Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz VGYke #45848 üzenetére

    Amikor másnak volt hasonló problémája akkor azt írták vissza, hogy ezen sajnos nem tudnak segíteni. A te kérésedre törlik a Libraryból a játékot, természetesen nem kapsz kártérítést. Utána meg vedd meg a területednek megfelelő példányt. A te hibád, hogy "nem megfelelő" példányt aktiváltál!

    (Egyébként a konkrét esetben nem kell töröltetned a ROW verziót. Simán be fogod tudni aktiválni az RHCP változatot. Csak ugye így 2 sorod lesz. De a működését ez nem befolyásolja.)

    Egyébként pont ezzel a játékkal kapcsolatban szoktam telesírni a fórumot. Csodálom, hogy érdekel a játék, de nem figyeltél fel a beírásaimra. A keresőt használva elég részletes képet kapsz a dolgokról.

    Azóta annyi változott, hogy jelenleg már a dlc-k is megvásárolhatóak Magyarországon. Természetesen ügyelni kell arra, hogy az alapjátéknak megfelelő változatú dlc-ket vásároljuk meg. Tehát a ROW-os alapjátékhoz ROW-os dlc, az RHCP alapjátékhoz meg RHCP dlc kell!

    Meg az induláshoz képest változás, hogy most már nem lehet az alapjátékból gift-et venni a magyar Steam Store-ban. Ennek semmi értelme, mert ugyanannyiba kerül nálunk is mint az EU15-ökben (tehát nem tudnánk hozzájuk olcsón exportálni), viszont náluk nincs letiltva ez az opció. Tehát ebben az esetben te mint magyar, alacsonyabb színvonalú kiszolgálásban részesülsz mint. pl egy német vagy francia. Mert a Bethesda így döntött...

    Ja, és ha véletlenül Romániában szeretnél játszani magyar nyelven a játékkal, akkor erről sajnos le kell mondanod! A régiós kavarással a kiadó megszüntetett erre minden legális lehetőséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák