Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Youri #42364 üzenetére

    Először felhívtam a magyar EA supportot, ott nem a jó fej srácot kaptam, hanem a másikat, nem oldotta meg a kérdést, kb. mindegy is. Aztán mentem az online chatre, ott is csak a vállukat vonogatták, hogy ez nem valid kód.

    Aztán mentem a GMG-hez, ott kapásból adtak egy másik kódot ami szintén nem működött, erről elküldtem nekik a chatriportot amit az új kód alapján folytattam az EA-val megint.

    Erre írták, hogy értik a problémát, intézkednek, majd újabb levél, amiben leírták, hogy nagyon szorrik, keresik tovább a megoldást, kis türelem, és a kellemetlenségekért cserébe a vételár felét megkapom kreditben (tehát már pénzemnél vagyok). Most vettem észre hogy ezzel zárták is a ticketet, tény, hogy azóta nem jött semmi.

    Az előző bekezdéssel párhuzamosan kiment egy üzenet a GMG support weboldalára is, pont ezzel kapcsolatban, hogy rajta vannak a max. ed. aktiválás issue-n, 48 órán belül intézkednek (a főoldalra, tehát mindenkit érinthet a probléma).

    Itt tartunk most azóta nem volt időm vele foglalkozni, ők meg azért nem foglalkoztak vele, mert le lett zárva a ticket. Most két hét után írtam nekik, hogy most már aztán intézkedjenek valamit, mert különben mérgesen toppantok, meglátjuk mit válaszolnak (úgy is azt fogom mondani, hogy nekem nem kell a cry1 nélkül a bundle fél áron sem, vegyék vissza ha akarják, de egyébként árulnak ők külön crysist is, utaljanak ki egyet. Nem érdekel.)

    Most várom a választ. Volt két telefonom, két chatem meg három emailem eddig az ügyben. Jól szórakozom, legalább gyakorlom az angolt.

    Eddig mindig megoldott mindent minden support, még az ebayes kínaiaktól is visszaszedtem a pénzt, amikor nem jött meg valami időre, egyedül a zavvi-sok voltak hülyék egyszer, amikor valamit berendeltem, aztán ültek a rendelésen három hónapig, majd törölték, de a kuponkedvezményt nem adták vissza. Azóta nem vásároltam ott. Amúgy ha külföldi oldallal tartod a kapcsolatot, akkor lehet belefutsz egy gyengeelméjű pakisztáni aprómajomba, akinek rossz napja van, de kis kitartással minden elintézhető.

    @#42366: az EA nem ad, mert miért adna (itt az eredménye annak, hogy sokan visszaéltek azzal, hogy bemondásra elhittek mindent, én szóltam, pont ezért ugattam akkor is, mert amikor meg nekem kellene - jogosan - akkor meg már nem lesz ilyen lehetőség, mert pár agyagedény visszaért vele. Gratulálok. A GMG meg dolgozik az ügyön, bukni nem akarnak, biztos bugos a kódgenerátor, és azért x ezer ingyen crysist ők sem osztanának le szerintem ha nem muszáj, először inkább próbálkoznak. Ha meg azt nézed, mivel az ár felét visszakaptam, ezért gyakorlatilag kártalanítva vagyok, az már egy más kérdés, hogy én ezt a kártalanítást elfogadom-e vagy sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák