Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz maross #38270 üzenetére

    Viszonylag egyszerű a helyzet. Összesen 2 lehetőség van:

    13199 - Fallout New Vegas: Ultimate Edition
    A következő országokban NEM aktiválható: RU AM AZ BY EE GE KZ KG LV LT MD TJ TM UZ UA PL CZ SK HU RO. Sikeres aktiválás után ezekben az országokban is indítható a játék.

    Első körben ilyen kulcsokat osztott a GG. Tehát ha nem tudod aktiválni pl. Magyaroszágról, akkor biztosan ilyen kulcsod van. Érdemes az aktivációval újra megpróbálkoznod, mert lehet hogy máshová sorolták a kulcsot azóta, amióta először megpróbáltad aktiválni!

    Sajnos az sehova nem fog vezetni, ha egy olyan személy próbálja meg aktiválni (Magyarországon), akinek már megvan a játék. Magyarországon a játék orosz változatát lehet kapni Steam Storeban és a boltokban is. Az orosz és a nemzetközi változat Steam azonosítója eltér egymástól. Tehát annak akinek megvan az orosz változat simán engedné aktiválni, mert ez egy másik játék. Természetesen csak akkor, ha az aktiváció földrajzi feltételének megfelel. Ha nem felel meg, akkor gondolom valamilyen hibaüzenetet kap (akár megvan neki már az orosz változat, akár nem). Ezzel kapcsolatban nincs semmi tapasztalatom, még soha nem akartam olyan kulcsot aktiválni, ami az én országomból nem volt megengedett. :D

    Kizárólag abban az esetben írná ki a "már megvan neked a játék" hibaüzenetet a Steam, ha olyan valaki próbálná meg aktiválni akinek a nemzetközi változat van meg ÉS jelenleg nem a fent felsorolt országok valamelyikében él.

    13966 - Fallout New Vegas: Ultimate Edition (Digital WW Retail)
    Ennél nincs semmi megkötés, a világ bármely országából aktiválható és indítható a játék. Második körben már inkább ilyen kulcsokat osztottak.

    Fontos még megjegyezni, hogy mindkét változat KIZÁRÓLAG a következő nyelveket tartalmazza:
    * angol
    * francia
    * német
    * olasz
    * spanyol

    És persze a korrektség jegyében legyen benne a hirdetésben a fenti információkon túl az is, hogy ez a kulcs a GamersGate-ről származik.

Új hozzászólás Aktív témák