Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz lacus83 #37727 üzenetére

    Orosz COD BO2-vel továbbra sem tudsz mit kezdeni Magyarországról. Mindegy hogy cdkulcs vagy Steam gift. Az orosz változat tartalmazza az angol nyelvet. Ez igaz. Csak éppen nem tudod elindítani Oroszországon kívül. Ha meg ez neked nem akadály, akkor nem értem miért nem vásárolsz saját magad, minek ide a kereskedő?

    Tehát szerintem ezzel akkor sem jártál volna jól, ha éppen összejön az üzlet.

    Engem eddig csak 2 alkalommal próbáltak lehúzni. Az elsőnél az inventoryban lévő játékokat kellett volna áttradelnem egy cdkulcsért. Persze úgy, hogy én lépek először. Ja, persze. Trade historyban ez úgy néz ki, hogy egy csomó játékot adtam az illetőnek minden ellenszolgáltatás nélkül. Biztos azért, mert olyan jó fej!

    A másik alkalommal meg, még a kereskedés előtt, amikor rutinból megnéztem az adatlapját, látom, hogy egy steamtrades-en jól ismert (közismerten megbízható) arcról van szó. Nofene! Még nem csere-beréltem vele. Na, majd most! Vagy inkább mégsem! A srác aki megkeresett pixelre pontosan lemásolta a megbízható srác Steam profilját! Csak a steamID64 azonosítója tért el, minden más szemre ugyanaz volt! Na, itt le is fagytam, ekkor láttam ilyet először a saját szememmel! Addig csak hallottam róla.

    Minden kereskedés megkezdése előtt kell 1 perc türelmet kérni a másiktól. Akinek ez nem tetszik vagy nagyon sürget, az eleve gyanús! Addig meg kell vizsgálni a profilját a http://steamrep.com-on.

    Gyanús, ha:
    * 1 évesnél újabb a Steam fiók
    * kevés fizetős vagy túl sok ingyenes játék van rajta
    * nem játszik az illető
    * pár pillantást kell vetni az adatlapján lévő megjegyzésekre
    * giftem van, a másiknak kulcsa, és nekem kell először lépni
    * a másik 2 db külön tradeben akar cserélni, először én neki, majd ő nekem
    * túl kevés vagy éppen túl sok barátja van bannolt vagy privát fiókkal
    * a fiókon vac ban vagy trade ban van, ezek az emberek eleve hajlamosabbak csalni
    * privát a fiókja (csak így, egyszerűen), vajon mit rejteget?
    * privát az Inventory-ja, miért nem lehet szabadon megtekinteni az árúját?

    Soha nem szabad hinni az olyan linkeknek, amit a másik küld, hogy klikkeljek rá és látni fogom, hogy mennyire megbízható! Könnyen lehet, hogy lemásolta valami megbízható ember profilját. Ezt a profilt látod a linken, de közben nem vele csere-berélsz! Ezért kell mindig a steamID64-re figyelni, és nem a másik Steam nevére. Azt bármikor átírhatja. A steamID64 pedig nem módosítható, egyedi azonosító.

    Cdkulcsokat kerülni kell messzire, mert lehet hogy:
    * lopott
    * már aktiválva van
    * régiózáras
    * ha valami gond van vele, nem tudsz róla bizonyítékot küldeni róla a Steamnek (saját nevedre szóló számla, dobozosnál aktivációs kártya kézzel ráírva a Steam hibajegy száma), hogy jogosan van nálad

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák