Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz albert8 #26281 üzenetére

    ilyenkor írjátok be a szavazások elején ide, hogy mit szeretnének, mert amilyen megbízhatatlan a szavazás, próbálom minél előbb letudni, viszont az esetek többségében nem is érdekel mi nyer. most is Lara-ra szavaztam, mert azon lehet a legtöbbet spórolni, hátha ezzel segítem a legtöbb embert, de ha tudtam volna, hogy ME kell, akkor arra nyomtam volna. (mellesleg pár hónapja volt már ME ~800 Ft-ért, mint most lenne. én annyiért is vettem.)

    amúgy ügyeljetek arra, hogy ezek a falsh szavazások egész szériákat érinthetnek. reggel még gyorsan munkába indulás előtt bezsákoltam NV ultimate-et (asszem most először volt akciós) és már csak munkában vettem észre, hogy a fallout 3 goty is az. szerencsére benti böngészőmet is sikerült jóváhagyatnom (második próbálkozásra). de ha rss-ben nem látom, hogy az is akciós, akkor lemaradtam volna. (az rss viszont néha túl későn frissül a flash akciókhoz.)

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák