Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    Sziasztok, én nemrég kezdtem el használni a Steam-et így elég gyatra a tudásom ezzel kapcsolatban, átolvastam az első hozzászólást, és az alábbi bejegyzést nem igazán értem:

    Ha bármely illegális külső programot használunk, legrosszabb esetben a fiókunkat visszük vásárra. Egy-két, a Steam memóriacímeit kijátszó, bármely (nem megvásárolt) játék futtatását lehetővé tevő programokért a fióktulajdonosok a fiókukkal fizettek. (Amin gyaníthatóan egy játék sem volt.)

    Mit jelent a külső illegális program? Ha én szeretném valamelyik megvásárolt programot magyarítani, mert van hozzá magyarítás ami ugye nem "gyári", akkor az is illegális felhasználásnak minősül? A második részét már nem is értem, milyen memóriacímről van szó és annak mi haszna van. A steam fiókhoz nem megvásárolt programot rendelek, vagy nem megvásárolt program futtatását érzékeli a steam-kliens program és ez által a fiókomat is törölhetik (a megvásárolt játékokkal együtt)?

    Ha jól láttam, akkor lehet telepítő dvd-t is gyártani a Steam-el, hogy ne kellejen letölteni ismét a telepítőfájlokat ha úgy alakulna, hogy beüt a ménkű a merevlemezbe. :) Jól értelmeztem? Vagy csak biztonsági másolatot lehet készíteni?
    Bocsánat a sok balga kérdésért.:R

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák