- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angelo69
senior tag
válasz TazLeacher #15751 üzenetére
Megvenném, későbbi cserealapnak.
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
nepszter1
addikt
van valami trades oldal , melyik is az ? a steamforumon kívül .
-
Chiller
őstag
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #15734 üzenetére
bakker, ez tenyleg eleg szepen le van arazva az amugy sem magas ararol
ennyiert imho mindenkinek kotelezo, a mufaj talan legjobb jatekaPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Nordic
Közösségépítő
Na végre valami akció ami engem is érdekel. A PoP összesre már régóta fájt a fogam.
-
8zabi
őstag
Frozen Synapse-öt cserélném Bastion-re
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Rabbitf_24 #15763 üzenetére
Hát engem csak az alap PoP trilógia érdekel, az valami fenomenálisra sikeredett.
-
tupacamaru
veterán
7 szénért=Fallout Collection 50%-os kupon.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
mr hahn
csendes tag
válasz Studiossrác #15756 üzenetére
PÜ repült
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Rabbitf_24 #15768 üzenetére
Win7, de eddig sosem volt gondom vele. Remélem ezután se lesz. Még a Sands of Time is futott a win7-en.
-
[balu]
tag
A pár óra múlva lejárók közül a Bastion és az Anomaly: Warzone Earth mennyire érik meg ezt az árat? A Bastion demoja tetszett, ott inkább a játékidő miatt kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz FehérHolló #15734 üzenetére
Nana, 200 forint az, nem 100 . Es en mit szoljak a bittrip runnerrel?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Niczo
senior tag
Asszem egy Star Wars Republic Commando ma befigyel ennyiért
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
-
Szajo
őstag
-75% Call of Duty Modern Warfare érdekel valakit?
Szerk: Valakinek nincs eladó Steam kulcsos Humble Bundle 2 vagy 3? Esetleg nem tud szerezni vagy olyan oldalt/fórumot linkelni ahol van?
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Nagyon jó..... Elkezdett akadni ez a Steam nevü retek, és elkraftolta 8 szenemet egy szar kuponra, ami már amugy is megvan, és 0ft az értéke.... Meg akartam nézni a tárgytárolót, és egy fehér kép volt, mert terhelt ez a szar. Vártam fél órát, eltünt 8 szenem, és kaptam egy retket helyette. Ezt kell csinálni, boldog karácsonyt a kitalálójának, meg a kedves szüleinek is.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
gYaLo
őstag
Annyira jó h megvettem az MW3at és elindítani se tudom!!!!!
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
7
addikt
Várj vele, totálisan le vannak terhelve a Steam szerverek. Esetleg megpróbálhatod még azt, hogy a beállításnál más ország Steam szerverére csatlakozol. Reggel nekem nem akart lejönni a Rock of Ages, úgyhogy végigzongoráztam a svéd, cseh, lengyel, dán szervereket, végül a finneknél elindult a letöltés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest