Új hozzászólás Aktív témák

  • CooLM@$TeR

    tag

    válasz iSonic #14929 üzenetére

    "nem is mondta, hogy thor mellé mmm-et veszel.. azt írtam, hogy mm... vagyis marine+medivac.."

    Ott van az első sorodban, hogy mmm, azt sem tudod miről beszélsz.

    "marine+medivac..
    ha phoneixe van, akkor megfogja és lelővi a medivac-ot és szart sem érsz a nagy marine seregeddel.. mert a colo egy sec alatt eltünteti.."

    Oké, akkor repülj rá a stimes marineokra te szerencsétlen, aztán majd gondolkodj miért lossoltál megint.

    "de egyébként srác nem azért mondom.. de pl napi szinten diamondosok ellen játszok.. ha én egyszer láttam volna azt, hogy thornak a 250mm-es cannonját valaki kifejleszette hát annak gratuláltam volna.."

    Feldughatod a 30 apmes diamond ellenfeleid, 10 év starcraftozom diamond 90% tehetségtelen balfasz senki, csakúgy mint te.

    "medivac ledobja a thort... hümm előbb írtad hogy van phoenix.. az végül is nem lővi le a medvica-ot.. ááá az szabadon hagyja.."

    A te medivacjaid lelövi, mert low apmes noob vagy, de nem a te szinteddel kalkulálj, mert az sehol sem mérvadó. Más ledobja és canonozza a colossust, és röhögve lestimeli a phoenixeket.

    "de ha te ennyire OP vagy gyere játszok ellened protoss-al és meglátjuk ki húzza a rövidebbet.. "

    P-vel játszok kisfiam, de kurvára kíváncsi vagyok egy Thor mm terran ellen mi a szart kezdenél colossus phoenixel, fossá vernének és néznél ki a fejedből.

    "szerintem 1200 lejátszott terran mérkőzés után picivel több fogalmam van, mit kell colo ellen csinálni.. =) "

    Kurvára semmi fogalmad a játékról, több mint 10k sc+sc2 meccs van mögöttem, a koreai progamingről és meccsekről híreztem RSHU-n (legnagyobb magyar sc oldal volt) éveken át, és hihetetlen mikor ilyen kis senki porbafingók okoskodnak, mint te.

    Beszarás, hova jut ez a világ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák