Új hozzászólás Aktív témák

  • vagabor

    aktív tag

    válasz Drenadar #5966 üzenetére

    Először is, ha gondolod én tudok segíteni a bank reset ügyében, nekem is ugyanott van a zsé. Amúgy csak annyi hogy van egy szám felhívod, és bekéri a kártya adataidat neved stb, majd telóra küld egy kódot azt hiszem amit megint csak vissza kell írni az oldalra mikor kéri. Ha nem adtál meg telószámot akkor sanszos hogy be kell ugranod a brancbe amit visszaértél.

    Connie témához hozzászólva, elölről nekem sem tetszik, szerintem el is cseszték az egész hajó elejét ahogy van. Viszont a hátulja nagyon formás. Valamint felfedezni nagyobb biztonságban indulsz neki egy connieval mint egy vadásszal, vadász max egy másik vadásszal bír el, coni szerintem hárommal simán (két torony plusz a raktérben lévő kis gép), ha a fixpontos lézerek forognak (láttam ilyen képet, bár nem valószínű hogy forogni fog) akkor meg talán még többel is. Ergo én azért vettem conniet mert sokkal jobban foglalkoztatja a fantáziám egy ilyen coop gép, ha meg nem váltja be a hozzá fűzött reményeket akkor meg elbúcsúzunk.

    ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz

Új hozzászólás Aktív témák