Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz .LnB #52645 üzenetére

    Szerintem akinek nem volt türelme, és nem tolerálta Robertsék maximalista fejlesztési szemléletét, az már régen kiszált. Az itteniek közül is eltűntek jópáran, de ők is már régebben. Sokan vannak úgy mint én, hogy több éve parkolópályára tették a játékot, de teljesen nem szálltak ki. Nekem kb. 70 USD-m "áll" benne, és ez már így is marad. Legfeljebb a SQ42 megjelenése venne rá arra, hogy újra költsek valamennyit. Voltak itt is páran, akik a kezdeti lekesedés lecsengése után "racionalizálták" a portfoliót, és esetenként sok száz dolláros csomagukat egy olcsóbbra váltották (refund -amikor még volt rá lehetőség - vagy reddites eladás útján).

    A fejelsztés üteme tényleg érezhetően gyorsul, és az az érzése az embernek, hogy kezdenek a dolgok összeállni. A tartalom alapú patchelést felváltotta az idő alapú és a negyedévenkénti frissítések többé-kevésbé az előre bejelentett tartalmakkal érkeznek. A SQ 42 bétája jövő év második negyedévére van tervezve, és eddig még tartják az ütemet a Roadmap alapján. Ha ez így marad, akkor jövő év Karácsonyára kijöhet a SQ42 -ez most teljesen reálisnak tűnik. Hogy SC mikor és milyen tartalommal, hány rendszerrel jelenik majd meg, az továbbra is kérdéses. A játék meg fog jelenni, ez 100%. Egyszerűen azért, mert már annyira előrehaladott állapotban van, hogy ha valami - valószínűtlen - pénzügyi krach beütne, akkor egymást ölnék érte a kadók - hiszen relatíve kis befektetéssel lehetne óriásit kaszálni. Nem beszélve az Amazonról, nekik ugye a játékmotor miatt fontos a siker.

    A kérdés inkább az, hogy amikorra elkészül, lesz még életképes méretű PC gaming, olyan ami évekre eltartja a játékot? Te is írod, hogy nincs már gamer PC-d és én is egyre inkább vacillálok rajta, hogy a jelenlegi igencsak koros rendszeremet cseréljem-e? Az mostanában kiadott PC-s játékok 95%-a számomra teljesen érdektelen- értéktelen. Egyre inkább a Sony viszi azt a vonalat, ami nekem szimpatikus, szóval simán lehet, hogy marad egy retro PC a GOG-os játékaimnak, meg majd egy PS5. Szóval lehet, hogy a SC nálam e miatt marad majd ki. Ez nagyban függ attól, hogy a játékkiadók "észhez térnek"-e és hogy a nagy HW gyártók - Intel, Samu, NVidia - hajlandók lesznek-e kidugaszolni magukat és leereszkedni lassan a földre, vagy pedig visszatérünk a '90-es évek elejére-közepére és egy "Gamer PC" a kevesek luxuskiadása lesz, míg a többieknek marad a konzol.

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák