Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Aarpok #2009 üzenetére

    Félreértések elkerülése végett, nem vagyok programozó, de annak idejét ugyan ez volt a hiba Yurik-kal. Az egyik script fájlt teljesen elcseszték. Nem indult el, mert az adott script nem aktiválódott. A jel ugyan ott volt, de maga Yurik sehol. Szerintem ugyan ez lehet most is a hiba, de nem értem, hogy miért bonyolítja túl TB az egész script-elést. Régebben nagyon egyszerűen ment az egész, megírtuk neki steam-re, hogy mi a gond, és kijavította elég gyorsan, szépen javult is a játék. Pl. Kruglov-val se volt sose gond, majd többen is panaszkodtatok, hogy nem mozdul, stb.

    Most meg mi van? Küldjük sorba a hibákat és mi lesz belőle? Megcsinálja, ha meg tudja, ha épp nem fogja rá valamire éppen, majd kiderül, amit csinált, az befolyásolt egy következő script-et.

    Szóval nem értem, miért kell mindent ennyire túlbonyolítani. A leltárral se volt sose gond, majd hírtelen mindenki panaszkodott, hogy 2000 kilónál a játék teljesen befekszik. Kezdetben a hulláknál található cuccok is random volt, azt sem értem, miért kellett megszüntetni és fixre tenni. Ezzel megszűnt az is, hogy esetleg Páncélokat találjunk a hulláknál. Ott is valamelyik marha panaszkodott, hogy sok Páncél lesz így nála és a játékélmény 0. Pedig szerintem ez igen is jó volt. Hát megszűnt. :)

    Mellesleg valamelyik nap gondolkodtam azon, hogy ha valamilyen csoda folytán befejezem a level-0-t, ránézek a Solyanka módra. Biztos, hogy nem kell sok mindennel kipótolni azt sem, hiszen a két mód megegyezett anno. Azzal a pár újítást meg ugyan így meg lehet csinálni. Sensut, te meddig jutottál el benne? Egyszer csak megszakadt a játékbeszámolód róla.

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák