Hirdetés
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
HollyBoni #321 üzenetére
Nincs külön playlist. Nem hoztam létre, mert albumokat nem szoktam letölteni, csak számokat, így nincs értelme külön playlist-et kreálni.
Samsung Galaxy Note 10 Plus Black 256GB /64GB Samsung Evo Class10 <<>> Sony NW-A35 + Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium + Tidal HiFi
-
zack
nagyúr
válasz
HollyBoni #323 üzenetére
Köszi. Tényleg ez volt a gond.
PC-n is lett offline gomb, de inkább telefonon van ennek szerepe.
Samsung Galaxy Note 10 Plus Black 256GB /64GB Samsung Evo Class10 <<>> Sony NW-A35 + Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium + Tidal HiFi
-
válasz
HollyBoni #491 üzenetére
Én meg éves előfizetést kaptam karácsonyra
Kétlem egyébként, hogy belebuknak.
ON: Ha előre letöltött számokat hallgattok, akkor nektek is szinkronizál Androidon az app a háttérben? Havi 25-30 megát simán elszív így.
[ Szerkesztve ]
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
Keem1
addikt
válasz
HollyBoni #542 üzenetére
Még nem találkoztam ilyesmivel, kb. 4 GB zene van most a telómon offline, de mindet flottul lejátssza.
Egy javaslat, ha épp van fölösleges fél órád: a beállítások menüben van egy olyan opció, hogy minden adat, kivéve az alkalmazás törlése (pontosan nem emlékszem a nevére, utolsó előtti). Ez lepucolja a cachet, mentett számokat, mindent. Playlistek, stb. megmaradnak a Spotify rendszerében, csak a telóról gyalul le mindent. Akkor végez, ha újból bejelentkezést kér az app. Visszalépsz, és wifi közelében nyomsz az adott playlistre egy offline gombot, újból le fogja tölteni.
Hátha ez segít.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
-
Keem1
addikt
válasz
HollyBoni #544 üzenetére
Ez érdekes... És ha nem playlistbe teszed, hanem a kedvencekbe? asszem azt is lehet offline letölteni. Csak tipp továbbra is. Nem biztos, hogy ez a megoldás, mivel nem tapasztaltam ilyet, csak sorolom, hogy én mit csinálnék ilyen esetben
Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
-
Keem1
addikt
válasz
HollyBoni #649 üzenetére
Remek...
Nem érint túlzottan, de kipróbáltam volna, és maga az elv bosszant, hogy van valami, de itthon mégse. A Netflix esete ugye... (az itthoni kínálat töredéke az amerikainak).Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
-
Keem1
addikt
válasz
HollyBoni #651 üzenetére
Szerintem jogi, vagy esetleg a bevezetéssel járnak bizonyos költségek/fejlesztések, amiket nem feltétlenül eszközölnek egy potenciálisan kicsi piac esetén rögtön, hanem csak később, ha a kapacitások lehetővé teszik.
De ez csak spekuláció.Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
-
lappa86
tag
válasz
HollyBoni #651 üzenetére
House of Cards már van itthoni Netflixen is.
A Spotifynak azért lehet erősebb kínálata nálunk, mert zenestreamingből több is van, és mivel mind megegyezett a nagyobb kiadókkal, ezért nem kínálatban, hanem a szolgáltatás minőségében versenyezhetnek. A Netflixen kívül viszont nincs más globális videóstreaming, ráadásul mivel saját maga is állít elő saját tartalmakat (nem is akármilyeneket!), ezért a kiadóknak a tartalomelőállításban közvetlen riválisa, ami miatt a velük való megegyezés igen bonyolult. Amíg a Hulu vagy a Crackle, esetleg más videóstreamingek is globális terjeszkedésbe nem kezdenek, addig én nem is várok jelentős változást.
Always with the negative waves.
-
Keem1
addikt
válasz
HollyBoni #739 üzenetére
Úgy rémlik, létezik ilyen app, de telefontól is függ. Xiaomi mobiloknál ez simán gyári romban állítható. Ha fülesről akarod állítani, létezik rá gyári megoldás is: gyorsan egymás után kétszer megnyomod a play gombot, akkor ugrik egy nótát előre. Háromszori nyomásra elvileg visszaugrik, de Samsung és Nexus készüléknél nem működik (mással meg nem tudtam kipróbálni).
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Star Wars Battlefront II
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung 22" LED Full HD Monitor 22 " S22B350T HDMI VGA
- HIBÁTLAN, KIFOGÁSTALAN állapotú Macbook Air eladó (Mid 2017)
- KIVÉTELES ÁRON ELADÓ HP ENVY x360 LAPTOP! /RYZEN 5/ 8GB/512 SSD/VEGA 8 GRAPHICS/FHD/IPS/GARANCIA/
- iPhone 12 Pro Max 256 GB Oceánkék / Kártyafüggetlen / Bontatlan / 1 év Apple garanciával
- IPhone 11 Pro 64GB Midnight Green Független! Hibátlan Állapot!!!
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy