Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    válasz Mr K #5873 üzenetére

    Köszi, ahogy az első hsz-emben is irtam nem a számok sorrendjével van gondom tisztába vagyok az ingyenesség korlátaival és a reklám és az árugrás hiánya se zavar.
    De , hogy nem azokat a számokat játsza le ahogy egy normális zenelejátszó az inkább.
    Miért kellett kiválasztanom az elöadokat ha nem azok zenéi közül játszik le? be van jelölve 50 elöadó szinte az összes DJ és trance, erre hipp hopokat játszik le nekem.

    Be van még jelölve 30 kedvenc is, de ha párat lejátszik közülük azután egy reklám vagy csak ugy random, mintha kilépne a mappábol elkezd teljesen más számokat és elöadokat játszani mint amit elözöleg beállitottam.

    A kocsiban az Android autora ha rádugom a telefont, akkor menet közben nem kezdek el a telefonon mokolni, hanem csak rábökök a kocsi kijelzöjén a spoti ikonjára és ott már csak a play, a következő szám gombok vannak nincs menüben keresgélés lehetőség.
    Azért meg nem inditonm el a spotit, hogy majd menetközbe majd valammikor hallgatni alkarom, mert akkor közbe szedi az adatot is, hogy nem is hallgatom.

    Nem akarok sokat, csak ha vamit beteszek a kedvencekbe akkor csak azt és semmi más ne játszon le és ha végig ér a listán akkor kezdje elöről, mint egy winamp vagy más lejátszó teszi.

Új hozzászólás Aktív témák