Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz Met #29776 üzenetére

    Volt egy Élő bolygós videó ahol a Mol vezér beszélt erről, de nem találtam most. Egyrészt eu-s előírás, másrészt nagyon keveset hasznosítunk újra és drágák azok a technológiák amikkel ezt meg lehet tenni, de az biztos, hogy ez is egyfajta aranybánya lesz a jövőben, körforgásos gazdaság. Az alapján amit mondott, ezt kis cégek nem tudnák meg tenni, itthon a mol képes rá, vagy jönnének külföldi multik, giga vállalatok. Ebben van logika.

    A mérettet egyebeket, valószínüleg csalás és szortírozás egyéb okok miatt. Ebben a zöld átállásban van jó adag politika, versenyezni nyugat nem tud igazán Kínával, ezért találták ki, hogy akkor más lesz a pálya, de kissé elkésetek vele, szerintem.

    A másik az LNG 2020-ig mindenhol az folyt a csapból is, hogy milyen környezet szennyező dolog. Most, hogy mesterségesen felvitték az árakat, és már megéri, már a kutyát nem érdekli a klíma meg a környezet és a bolygó. Ezen az amerikaiak keresnek nagyon jól. Euróba itt is elaludt szerintem.

    Nekem nem az jön le ebből, hogy valóban a környezettért akarnának tenni... akik eredendően kitalálták ezt az irányt. Az esetleg járulékos dolog ha valamennyi ebből jut a valós környezetvédelmi dolgoknak is, jól hangzó szólamok mellett, helyett.

    Inkább az lehet egy mozgató rugó, hogy rengeteg nyersanyag van elföldelve egyebek. Kibányászni, elérni meg egyre nehezebb lesz. Tehát gazdasági okok, nem környezetvédelmi.

    " Aztán amikor már hullámzik a műanyag szemét meg a mikor műanyag rájönnek, hogy mégse olyan jó ez."
    Ezt rövid látásnak hívják :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák