Új hozzászólás Aktív témák

  • Klinyo

    csendes tag

    Hello

    Úgy néz ki (nem akarom elkiabálni) hogy megoldódott a problémám, már mint hogy megszűntek a fagyások. Köszönet Raymond-nak, igaz nem az én problémámra írta a de a driver reinstall dolog bejött. Csak az alap drivert tettem fel és így már biztos hogy valamelyik creative program akadt össze valamivel. Ez csak azért furcsa mert olyankor is lefagyott a gépem amikor nem is használtam semmilyen multimédia cuccot pl. csak netezgettem.

    Rover623-nak meg azt üzenem hogy a Windows telepítés nálam 30 perc, a driverek, frissítések, a mindennapi használathoz szükséges progik telepítése és a Windows beállítása legalább 3 óra. És bár mindig mentek adatokat a régi Windows-ról, de tuti hogy törlés után jut az eszembe hogy még mit kellett volna menteni. Ilyenkor jön az anyázás.
    És bárt tudom hogy sokan nem használnak eredeti Windows-t, de elmondanám hogy a most már telefonon kell regisztrálnom, mert a Microsoft szerint túl sokszor!!! telepítettem a Windows-t. És ez nagyon gyanús nekik, ezért telefonon keresztül kell bepötyögnöm az 500millió számot hogy használhassam a Windows-t.
    Hát én ezért nem szeretek Windows-t telepíteni. :((

    Már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban.

Új hozzászólás Aktív témák