Új hozzászólás Aktív témák

  • fotobolond

    tag

    válasz PrinceHerceg #14504 üzenetére

    Ha önálló HiFi-ről lenne szó akkor szentségtörésről lenne szó, de PC esetében nem. Számomra a gép nem az elsődleges zenehallgatási opció.
    Alapvetően egy minőségi megoldást keresek jó ár/érték arányban. A gépet aránylag sokat használom, így számít a hang minősége, szépen erőteljesen szóljon de nem várok el egy Audiophile minőséget (ezért sem gondolkodom ZxR-ben vagy külső DAC-ban). A mostani alaplapi minősége még munka mellett is "fájdalmat" okoz :( Korábban egy Xonar DX-et használtam, azzal hellyel közel elégedett voltam, bár a software kezelőfelülete finoman fogalmazva sem nyerte el a tetszésemet.

    Bár az U7 software jobban használható (Xonar DX-hez viszonyítva), de valahogyan a régmúlt emlékei miatt a Creative felé hajlok. Kényelem szempontjából a Z szimpatikusabb, de ha az X-FI HD hangminőségben határozottan jobb/tisztább akkor előtérbe helyezem a külső megoldást.

    Eladó cuccok: LG V10 - RINGKE Fusion Crystal Clear tok - Új http://hardverapro.hu/apro/ringke_fusin_crystal_clear_tok_lg_v10_-_uj

Új hozzászólás Aktív témák