- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Windows 11
- Programozás topic
- YouTube
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz B-L-A-C-K #2949 üzenetére
A hangzasaval ez egvilagon semmi bajom, nagyon kiraly, amire hasznalom hibatlan.
Ami kulonbseg hogy az ujban mar 25cm-es melynyomo van, nem 20cm-es, de ez szintem pont olyan, ami nem izgat, mert az SB450-nel is le kell venni az intenzitasabol, mert a 30nm-es nappaliban igy is alig lehet megmaradni, ha odatekered neki a melyet. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Zizi123 #2951 üzenetére
Nekem ugyan ez ~17nm-en lenne, szóval bőven elég, ha 110-ért megtudnám venni azt az újat és tesztek alapján az is hasonló akkor azt venném, de ha már lenne közte tegyük fel ~15 ezer difi biztos a SB450-et választanám (így meg most van 40 így nem is kérdés), ez a kijelző dolog meg nem tudom miért olyan fontos sokaknak.
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz B-L-A-C-K #2952 üzenetére
Nem tudom, hogy mit mutat a kijelzon azon kivul, hogy mi eppen a bemenet.(HDMI1, 2, 3, 4, vagy BT).
Ami eppen engem idegesit az szerintem nincs rajta, hogy bevan-e kapcsolva a beszed kiemeles.
Mindig kocsogolnom kell vele a film kozben, hogy eppen hogy a jobb, mert semmi visszajelzes rola, es raadasul amikor atkapcsolod akkor elhallgat 1-2s-re, igy meg nehezebb megallapitani, hogy eppen hogy is erdemes hagyni .
Arrol nem beszelve, hogy ha zenet hallgatsz, akkor nyilvan ugy az igazi, ha ki van kapcsolva, hogy minnel eredetibb hangzasa legyen a szamnak, de ranezesre nem tudud eldonteni, hogy most eppen hogy all, igy azzal is jatszani kell, hogy most kitalald, hogy melyik allasban a jobb. -
-
Tommmysun
senior tag
válasz B-L-A-C-K #2956 üzenetére
Persze nyilván nem tudja azt amit a 3.1, csak azért írtam, hogy akinek nem kell akkora teljesítmény ,az sem lehet egy rossz alternatíva, főleg 100E-ért. De az az igazság, hogy 150E-s induló árral (ami ennél csak kevesebb lehet később) már a 3.1 is abszolút jó vételnek ígérkezik, tehát én is azt venném a kettő közül. Csak itt tényleg a hangminőség, ami egyelőre nagy kérdés. (Jah és jön belőle 5.1 is, csak annak még ára sincs egyelőre)
ftt: Mivel azt azért még nem lehet tudni, hogy hangzásban mit tud az új JBL (bár ritkán szokott rossz lenni) csak úgy lutrira nem küldözgetném vissza a Sony-t (főleg, hogy ekkora csomagot gondolom nem két forintért vinnének el). Meg amúgy sem vagyok ennek a használom egy darabig, aztán visszaküldöm dolognak a híve. Ha úgy alakul max lehet eladom (meg aztán páromnak viszont teljesen tetszik és ő azon a véleményen van, hogy ne cseréljem le ).
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz F_Peter #2961 üzenetére
Zenet ugy hallgatne,hogy ha nem vilagit a Harman Sound, filmet / TV-t ugy neznem , hogy vilagit, es nem kellene fulelnem, mint diszno a kukoricasban. Sok idot megtakaritanek 1 LED-el.
A masik, ami szinten kocsog dolog a JBL reszerol:
Miert nem tudnak 2 egyforma informaciot ado leirast adni a cuccaikrol?
Pl: A JBL Bar 3.1-nel oda van irva, hogy:
"Soundbar Transducer Size: 6 x 2.25"" racetrack drivers 3 x 1.25"" tweeter" "A JBL SB450-nel ilyen info veletlenul sincs feltuntetve. Valahonnan remlik, hogy ebben is 6db hangszoro van, de hogy mekkora azt nem tudom, arrol nem beszelve, hogy akkor ha jol ertem, akkor a Bar 3.1 frontjaban van meg +3 magas is, ami eddig nem volt az SB450-ben?
-
fabianp
újonc
Sziasztok!
Soundbar ügyben szeretném kérni a segítségeteket! Nagyjából ötvenezer forintot szánok rá, első sorban újban gondolkozok. Amennyiben ebből az összegből használtat de jobbat érdemes venni, úgy erre is nyitott vagyok. Azt szeretném, hogy legalábv egy Sony micro hifi hangzását hozza.
Szívesen fogadom a tapasztalatokat, véleményeket és ajánlatokat.
Köszönöm!
-
Joezyka
senior tag
válasz B-L-A-C-K #2946 üzenetére
én a monitorom dobozát tettem alá, amíg nem lett felfúrva a falra nálunk is (ez volt az eredeti terv, csak a bútor nem volt még kész :S )
[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
ftt
tag
válasz fabianp #2965 üzenetére
LG SJ4 54 eFt, LG SJ5 60 eFt-tól kapható újan
egyiket sem hallottam, de az SJ7-est igen és az nagyon jó volt, az viszont 99 eFt
60 eFt körül egy kisebb JBL SB is kijöhet, ezeket itt igen szeretik
használt Samsung HW F450-t 40-ért hirdetnek most is - ilyen nekem is van, én szeretem, de a Samsungot itt többen kritizálták
újat pl az árukeresőn, extreme audiónál, stb; használtat itt a hardveraprón, jófogáson, vaterán, stb. nézelődj
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz B-L-A-C-K #2968 üzenetére
köszi szépen, amúgy jól látod. a fali konzol is 70"-ig bírja, bár azért akkorát nem fogunk venni, panelba meg pláne nem.
(nem én csináltam, az asztalos volt, de azért vártunk rá 10 hónapot )Az azért nagy szenvedés volt, mire kitaláltam, hogy mit rakjak a tv alá, mert annyira magas az SJ7. arról pont nincs fénykép, de telibe kitakarta a tv alját. :S
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
ftt
tag
válasz xmercedesx #2978 üzenetére
ha még az sb450-ről van szó, az kamionba szvsz nagy - a hangrúd egy méter és még 10 centi, a mélynyomó 12 kiló ... biztos van jobb megoldás oda
-
xmercedesx
csendes tag
na igen de ha kiveszem a szobába akkor is legyen jó
Az nem baj ha erős van rajta hangerő szabályzó hétvégén meg a parkolóban bulizunk szóval oda is pont jó lenne több mint 2 m széles helyem van szélességben a mély láda is ellene amúgy az egyik rekeszbenA 3.1 nagyon ígéretesnek tűnik csak hát sajna 150 papír
Meg kérdés ,hogy a jelenlegi 300w szinuszos invertem el e bírná a 3.1 es rendszert vagy kellene beszereznem nagyobbat. -
mj1981
tag
válasz B-L-A-C-K #2982 üzenetére
Amugy most néztem a hibás 7.1-em creative s750 gigaworks tesztjét a mélylábálya 14 kiló és 220w rms. már vagy min 7 éve megadta magat ledobozoltam azt szartam bele(majdnem) Arra lennék kivancsi higy akkor ezeket a sourandbàrokat külön erősitő hajtja a mélyet és külön a centerbe is van 1?
[ Szerkesztve ]
-
mj1981
tag
válasz B-L-A-C-K #2984 üzenetére
Igazábol addig amig nem jutok el egy boltba ahol meg tudom hallgatni valamelyiket pl sb450... Addig nem tudok dönteni hogy melyik legyen... bár amit talaltam Philipset lehet nem is tudom sehol sem meghallgatni.Végigolvastam gyorsba tegnap este mind a 2xxx hozászolást paran vettek regebbi tipusu Philipset de nem irtak semmit hogy mennyire vált be vagy aki kérdezösködött felölük nem kapott választ.Tény itt a Jbl a zászlóvivő ;-)
[ Szerkesztve ]
-
xmercedesx
csendes tag
Megkérhetnék valakit,hogy akinek van JBL sb450 es- cuca az lefotózná a mély láda és a bar áramfelvételi lapkáját? Ahol írja hogy mekkora az ellenállás mekkora áramot vesz fel stb Előre köszönöm
-
B-L-A-C-K
titán
válasz xmercedesx #2987 üzenetére
Nem a legjobb lett a kép, de már lusta vagyok újra lefotózni, silabizáld ki ebből...
-
mj1981
tag
válasz xmercedesx #2989 üzenetére
Crossover rajt... Mekkora
-
gurus
aktív tag
válasz xmercedesx #2987 üzenetére
Én már leírtam JBL sb450 max hangerőn 160w fogyaszt(60-100W) többi hasonló tudásúnak nevezett cucc a felét se tudja hangerőben ezért fogyasztásuk is kb a fele.
[ Szerkesztve ]
-
xmercedesx
csendes tag
azért kérdeztem mert írtam ,hogy egy 300w átalakítoval szeretném hajtani ez viszont nem képes meghajtani az orion ht 550 szet subbvoferét sem ami csupán 30w teljesítményű és igazából nem tudom miért. (igaz ez 5.1,de csak a mélyládát és a centert akartam berakni ami maga 45w lenne..
Az sb450 nél olvastam 200w erősítő van a subban és a barban 240w így elképzelhető hogy 440w ra van szüksége attól függetlenül lehet nem fogyaszt csak 160w ot ahogy írod. Csak nem tudom hogy lehet ezt kiszámolni ,vagy mégis hogy van ez a téma. Hiszen amit fent írtam az tapasztalat mert olyanom van otthon ,de azt sem sikerült régen beraknom.
-
Angel2014
addikt
sziasztok samsung hw m450/en hangprojektprt szerettem volna frissíteni de no datát ír ki most ...végig futott a számláló amikor bedugtam pednrivot azt hittem az a frissítés újraindult és megnyomtam a playt kiírta init és azóta a pendivre akárhogy formázom no datát ír ki ...
Lehet ezt javítani?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
F_Peter
őstag
válasz xmercedesx #2995 üzenetére
Több ok miatt sem ajánlom hogy kocsiba 450es tegyél (meg úgy általában a soundbarokat sem).
Pl. A 450es nem kezel önmagában USB-t.
A hangja közelről kicsit szétszórt hatást kelt. Nem arra van kitalálva sajna amit szeretnél.
Én pl. Lehet kipróbálnék erre egy jbl extremet a helyedben. -
B-L-A-C-K
titán
Nem sok időm volt tesztelni, a JBL 450-est, de így pár óra alatt arra jutottam megy el a háztól... Gondolton sok lesz ez ide, de azt gondoltam nem ennyire... Egyszerűen ~15nm-es szobába sok, ha leveszem a mélyet olyan szintre hogy jó legyen már kevés, azaz nem hallom, ha kicsit felveszem meg már sok, ilyen kis térbe nem tudom belőni szépen. Maxra ha felveszem meg kiveri a szívem... Szóval kisebb kell ide...
-
xmercedesx
csendes tag
válasz F_Peter #2997 üzenetére
A 450 es adatai azért érdekeltek mert a 3.1 hasonló teljesítményen van, ez kezel már usb eszközt.
xxl fülke(kamion) van hely benne bőven sajnos a gyári hangfal rendszer nem az igazi.Mint írtam fent már az 5.1 et is bele akartam rakni sajna nem sok sikerrel,fent leírtam miért. A gyári hangcuc elég tré sőt hétvégén a pótkocsira sem tudom kirakni, ahol bulizni szoktunk a kollégákkal,haverokkal.Ezen kívül mikor otthon vagyok akkor meg a kamion hangszórókat nem tudom a lakásba rakni ha esetleg ezen a fronton kezdenék el költekezni.
Kertes házba lakok ,igaz van szomszédom jobbról balról de nem probléma a hangos zene. Alattunk kisebbség lakik és elég sűrűn múlatnak az utcában szóval ha picit feljebb tekerem akkor sincs gond. Amit írtam 5.1 is maxon szokott szólni,de szerintem ez is elég halk. A jbl extremmel jó vicceid vannak (főleg úgy ,hogy nem egy 10e ft os cucról beszélünk ha már adok ki pénzt veszek egy 3.1 et nem pedig egy gatyi semmire való hangszorót)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...