Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz TazLeacher #7922 üzenetére

    Br Ba SPOILER

    Volt benne 1-1 nosztalgia jelenet (White család meg Jesse faragása), nekem az elég volt, de persze nem bántam volna azt se, ha tesznek még bele :) Meg ugye 2 résszel ezelőtt volt a lakókocsiban főzős flashback is.

    Az tényleg furcsa volt, hogy utána odament a telepre, pedig elvileg nem volt megbeszélve, de hát biztos tudta, hova kell mennie, így meglepte őket. :) (Lehet, hogy volt régebben róla szó vagy utalás a helyszínre, passzolom).

    Az édesítőszeres témát direkt nem mutatták ugye, hogy a végén nagyobb legyen a meglepetés. Bár így utólag visszanézne rájöhetett volna az ember, annyira mutatták, még azt is, ahogy beleszórja :D Elmélkedni persze lehet a kivitelezésen: valószínűleg előre elkészítette a ricines steviát, majd odarakta az asztalra, Lydia végig is nézte a kis tasakokat, az volt az egyetlen stevia, tehát nem tudott "mellényúlni". Ott nem lett volna lehetősége beleszórni a csészéjébe, így tuti, hogy előre "legyártotta". Az megint más kérdés, hogy mi van, ha Lydia másik asztalhoz ül le :DDD

    szerk: ja igen, én is féltem, hogy pörgős és zsúfolt lesz az epizód, de nagyon örülök, hogy ilyen igazi, BB-s, lassú, idegekkel játszó (pl. Schwartz-éknál) jelenetekkel vitték végig. Volt, hogy levegőt sem vettem :)

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák