Új hozzászólás Aktív témák

  • xenom0rph

    őstag

    TamasakaHK írta a BB-ről:
    Kedves hölgyek/urak!
    Én, a magam részéről befejezem a sorozat 'kalóz'fordítását.
    Nekem az eredeti funkcióm az volt, hogy amikor haltartájból fordított, akkor volt, hogy eltelt egy hét, és még nem volt felirat (és senki más se csinálta meg). Haltartájból engedélyezte (pontosabban mondta, hogy őt nem zavarja) hogy ha én fordítom, így hát belevágtam.
    Most ez megváltozott. J1GG4 vette át a fordítást, aki aznap estére tervezi mindig szállítani a hibátlan minőségű feliratot. Ezzel én feleslegessé váltam, továbbá ő kevésbé díjazza az egyéb fordítások meglétét (érthető módon) amit én tiszteletben tartok. Továbbá van egy másik lelkes jelentkező is a fordításra, aki a kevésbé türelmeseknek extra gyors feliratot tud produkálni (estére meg ott van a hivatalos, minőségi felirat). Az ilyennemű versenyfutásnak pedig szintén nincs sok értelme.

    Köszönöm a visszajelzéseket mindenkitől! Köszönöm, aki kitartott mellettem, és az én feliratommal nézte, mind-mind nagyon jól esett. Köszönöm a barátnőmnek a weboldalt, amit fáradságos munkával csinált, ígérem, más sorozatnál ki lesz használva a későbbiekben

    Ezt a részt még lefordítom, hogy legyen valami kerek, lezárás érzése a dolognak (ne 9 rész, hanem 10 rész legyen).

    halahala

Új hozzászólás Aktív témák