Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    Wednesday
    S01
    5/10

    Bevallom töredékesen, többet vártam ettől a sorozattól. Sokkal többet. Az első négy rész borzasztóan tetszett, a hangulat, a miliő... stb. Nem néztem az órámat. Az ötödik résztől már viszont vártam, hogy mikor lesz vége és ahogy haladtunk a vége felé, annál inkább kezdtem megutálni az egészet. Most ahogy megnéztem, az első négy részt Tim Burton rendezte. Látszik is.

    Az én véleményem, de ha nincs a Wednesday tánc ami nagyot futott TikTokon, akkor az egész sorozat nem lett volna ennyire felkapva. Jogosan. A sorozatnak a második fele semmiről nem szólt, csak arról, hogy Wednesday mindenkit meggyanúsít, mindenkinek beolvas, össze-vissza szaladgál fel-alá az erdőben és próbál a történet nagyon fordulatos lenni, de nem tud. Izzadtság szaga van.

    Ami a karaktereket illeti:

    Wednesday Addams jól eltalált, szuper karakter, de sokszor kiesett a kemény csaj szerepből már a film vége felé.

    Tyler Galpin és Xavier Thorpe karaktere, külleme... egyszerűen nagyon hasonló, legalább annyi fáradtságot vehettek volna a készítők, hogy ne két ugyanolyan színű, tónusú, felépítésű srácot raknak be.

    Enid Sinclair csillagos ötös. Nagyon jól eltalálták.

    Gomez Addams az egyik legrosszabb, legbénább karakter. Ennek a családfőnek ebben a sorozatban semmi, de semmi tekintélye nem volt. Beraktak egy pocakos, alacsony, felejthető fickót, aki folyton ugyanazt mantrázta, csak másképp megfogalmazva. Ráadásul az a haj is amit kreáltak neki, mint egy takarítónő a 80-as évek elején. Szar.

    Pugsley Addams jó választás volt, jó karakterre sikeredett.

    Morticia Addams szintén jó karakter, pipa.

    Uncle Fester a másik vicc kategória, amit egy nullával tudnék kb. jellemezni. Főleg, hogy sikerült egy ilyen vékony hangú szereplőt berakni... Uh.....

    Mindegy. 10 év múlva a kutya sem fog emlékezni erre. sorozatra. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák