Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz FollowTheORI #53127 üzenetére

    Raised By Wolves S01

    Most csak úgy hirtelen, amikre nem kaptunk választ:
    - mi történt Tallyval, tényleg őt láttuk-e?
    - miért haluztak a robotok (androidok) is Tallyt, amikor az ő "agyuk" gyakorlatilag csak áramkör?
    - miért lett Marcus feje olyan eres, valszeg a lenyelt szemektől, de mi történik vele? - most csak mégjobban haluzik... (de legalább nem droid, mint ahogy gondoltam :D)
    - azt mondta Mothernek a Creator, hogy nem a meglévő gyerekek nevelése a célja, hanem a magzata, az emberiség jövője jeligén, tehát akkor mi az a fura teremtmény?
    - ha észrevette a Creator-féle interaktív szimuláció, hogy Mother letölti az archívumait, akkor azt miért nem vette észre, hogy valami nagyon idegen épül be Mother magzatába?

    + bónusz: belerepülnek a bolygó izzó magjába, az oda felé vezető úton már tönkremennek a droidok, a forró láva meg kiköpi őket (merthogy a sikló lávaálló) és akkor már velük is szinte minden rendben? te jó ég..

    Meg még volna egy pár, egy komplett évad épült bosszantó és felesleges rejtélyekre. Ez azért nem olyan, mint a Star Wars-ban az Erő, hogy tudjuk hogy van, van értelme, de nem tudjuk pontosan mi az (persze ezt lerombolták a hülye midikloriánokkal de ez most mindegy).

    Meg ez a Paul, ahogy visszamondta, hogy a muter meg fater meg lett ölve és a helyébe lépve, és ezt így halál pontosan körülírva Sol által – amikor egyébként senki mással nem volt ennyire közlékeny a Sol.

    Mindenesetre elég béna, hogy van ez a Sol, ami amúgy le van járatva elég durván, de aztán mégis olyan hatalmat adnak neki, hogy kb. rádióként sugároz a szereplők fejébe konkrét gondolatokat.

    Nyilván nem mindenkinek tetszik ez a sorozat, de alapjáraton egyébként nagyon profi és kreatív a megvalósítás, viszont az évad végéhez közelítva a sztori úgy szétesik, mint ha Móricka írta volna ovis korában. Ez így totál komolytalan és hiteltelen, mindenesetre ha a 2. évad is ilyen eszelős agymenés lesz, akkor azt már nem fogom végignézni.

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák