Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    válasz k-adi #47955 üzenetére

    Lehet engem azért fogott meg mert azt éreztem végre nem 7 éveseknek csinálták és nem voltak – eddig – olyan „karakterek” benne, akik csak a felkapott egyenjogúság háború miatt lehetnek, merchandiset kiaknázó kis édibédi cuki valamikkel megspékelve. I have spoken :DDD

    A "guide lény és a I have spoken...." engem ez nem zavart. Sokkal inkább zavart, hogy először bealkudja a felét majd jön a „nagyon nagy változás” hogy oké ingyééé elhoztalak mert neutral good karakter vagyok.
    Végén a harc rész számomra kimondottan tetszett főleg a „bounty hunter” droid miatt – a mozgása, reakciója, kommunikációja szerintem jól megvolt csinálva.

    Összeségében gagyinak semmiképp sem tudnám mondani – voltak hibát a részben de mivel sorozatról beszélünk érdemes várni még pár részt, hogy lássuk hova fejlődik.

    pitepeti71: ha már zene annyira nem fogott meg, hogy érdemben véleményt sem tudok róla alkotni visszaidézni sem tudnám - viszont szerintem jó lépés, hogy elszakadnak a régebbi SW dallamoktól.

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák