Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz Narxis #42857 üzenetére

    Supergirl: Belebegtették még előző évad végén, meg a mostaniba néha egy ruszki Supergirl-t. Azóta sem tudni arról a szálról semmit. Csak ezzel a Szabadság ügynökével, vagy mivel foglalkoznak. 3 jó van a sorozatban: Melissa még mindig cuki, Brainy vicces és az új "csaj" Nia is cuki....és ennyi :D . 15 részes az évad és a ruszki Supergirl-ről még mindig semmi infó.

    The Flash: Pozitívum, hogy melegszerelem-mentes. Ami csoda, mert a LoT-ben és a Supergirl-ben sem úsztuk ezt meg. További pozitívum Cathlyn Snow/Killer Frost és Debny, mert ő legalább vicces. XS-től agyfszt kapok, Barry papucs, Joe totál eltűnt - pedig legalább ő is vicces volt -, Iris meg Iris :D . Sisco egy nyafogós pcsa lett, Harrison meg kicsit túl tolja ezt a franciáskodást. Mondjuk ez a meta-anyagos dolog legalább újdonság.

    LoT: Pozitívum: Zari...és ezzel ki is fújt. Eddig semmi főszál nincs az évadban - ha csak nem a Costantine-t üldöző gonosz valami, amiről persze továbbra sincs semmi infó - és ezek a részek eddig - számomra - egyáltalán nem voltak viccesek (Szívevő unikornis, gonosz tündérkeresztanya, punk "Erzsébet királynő").

    Öregszek és biztos bennem van a hiba, de komolyan felüdülés ez a Titánok a sok bugyuta Marvel sorozat után.

    Ja, de legalább lesz megint: The Flash, Arrow, LoT és Supergirl crossover...hurrá :D .

    Ui: Black Lightning meg szerintem annyira kis költségvetésű, hogy szerencsétlen fekete szuperhősnek még egy normális nagyváros sem jutott, csak egy kerülete :D .

    (#42858)-as bejegyzésemet egy moderátor törölje már, mert szerencsétlen Chrome meghülyült, mikor írtam a hozzászólást és ez sült ki belőle. Köszönöm :) .

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák