Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Ragnar95 #29989 üzenetére

    Orange Is The New Black S04

    Totál ugyanazt írnám le, mint ragnar95: az évad gyengus volt de a végére szerencsére magához tért, olyannyira, hogy egy akkora cliffhangert raktak be az évad végére, hogy emiatt "kénytelen nézni" az ember a következő évadot is.

    Meg merem kockáztatni, hogy a jelenlegi a legnagyobb cliffhanger az összes közül az elmúlt évadok során és innen tényleg érdekes lesz merre viszik a dolgokat, ugyanis két utat látok a sorozat előtt: vagy bekeményítenek (amire most megvan az esély) és jó lesz VAGY nyuszik lesznek és végleg ellaposodik - aminek nem örülnék.

    A finálé amúgy kifejezetten gyenge lett, tele sírással és szenvedéssel, totál megöli a nézőt (mondjuk lehetett rá számítani). Attól a bizonyos karaktertől meg méltó búcsút vettek (talán már túlságosan is, ahhoz képest, hogy "nem egy fő(bb) karakter volt").. A megnövelt játékidejű (70 perces) fináléból kb. az utolsó 5 perc a lényeg ami meg maga a cliffhanger :D de az olyan jól össze van rakva, hogy már négyszer visszanéztem :) a zene, pont Daya szerzi meg, Red egymondatosa, a többiek buzdítása, stb.. egyszerűen minden passzol. Bárcsak ilyen tökös lenne egész végig a sorozat.

    __

    Azt megtudja valaki mondani nekem, hogy a végén a fináléban a kis spanyolcsaj /latina (aki ugye meglöki a CO-t és az leesik a földre a pisztollyal) miért a "fekákkal" van egy szárnyban és miért nem a többi spanyollal / latinával van a folyosón a végén mikor összeér a tömeg? Ugyanis visszanéztem és ugye 4 szárny van (fekák, fehérek, latinák és az ahogyan a sorozatban is mondják: "egyebek" -- azaz "sárgák", stb.) és totál rossz helyen áll a kiscsaj...
    :F :F
    .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák