Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    Most sikerült befejeznem a House of Cards 4. évadát.

    Spoiler mentesen: nekem tetszett, bár másra számítottam az évad végére.

    Spoiler

    Szerintem rossz irányba ment el a vége, ez az egész terrorizmus dolog olyan légből kapott ötlet, hogy az egész kampányt, és sorozatot még egy évaddal tovább tudják tolni. Pont amikor már elvileg 1-2 hétre van az elnökválasztás, jön egy ilyen melléksztori, és belassul minden. Aztán persze a következő évad végére fog csak lazajlani az elnökválasztás, aminek majd lesz valamilyen eredménye, de így is tovább húzták szerintem a kelleténél.
    Még az évad elején nagyon beleéltem magamat a dologba, meghalt a Meechum, végre volt történés, előválasztások, Claire közbelépése, és aztán pont a végére elbaszták, legalábbis szerintem.

    Félreértés ne essék, nézhető volt ez a felállás is, de ahogy behozták ezt a csávókámat a képbe, már valami bűzlött, és sajnos a végére ki is derült micsoda. Szóval azért lehetett volna jobb is, az évad elejétől kb a 10. részig eltelik pár hónap, mert Claire beszédében azt mondja, hogy pár hónapja volt Frank műtéte, és az utolsó 3 részben megállt az idő. Nekem ez annyira nem jön be, hogy egyszer hatosba repesztünk, aztán visszaváltunk kettesbe, mert ettől az élmény is belassul számomra. Vagy végig a repesztés, vagy a lassúság, mindkettőt tudom szeretne tőlük, de a kettőt vegítve nem.

Új hozzászólás Aktív témák