Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz koxx #2547 üzenetére

    Nem csak onnan jó, szerintem már az elejétől fogva jó, de hát ízlések és pofonok. Ha nem, hát nem :) Azt elismerem, hogy lassú, és vannak benne filler részek (bár valójában azok is okkal vannak, a történetet vagy a karaktert építik, szóval nem időhúzás), de nekem ezekkel nincs gondom, én kifejezetten szeretem a kábeles drámákat, az sem gond, ha lassan építkezik, mert ott van idejük kibontani/kibontakoztatni a történeket/karaktereket.

    HBO-nál pl. ott volt a The Wire, vagy épp a Boardwalk Empire, egyik sem rohanós sorozat, mégis mennyire jók azok is (nekem) :)

    De hogy ne csak ilyeneket mondjak: elkezdtem a Strike Back -et, megvolt az első (angol) évad, meg most nézem a másodikat. Jó-jó, az akció részek kifejezetten faszák, látványosak, ütősek, nyersek, de.... A történetvezetés itt-ott elég bugyuta és hihetetlen (és elnyújtott). Pedig lényegében elég realisztikusan indult, meg sokszor az is, aztán mindig van valami hülyeség/logikátlanság benne. Azért végignézem majd, de túl van értékelve, eddig úgy érzem...

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák