Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    Star Wars The Clone Wars S05
    Érdekes egy évad volt, egyrészt ott voltak elég hosszan a D-Squados részek a robotokkal, amik inkább humorosak voltak és a gyerekeknek is tökéletesen emészthetőek, ezen kívül ott voltak a jóval komorabb és komolyabb mondanivalójú részek (Maul és Savage története, az áruló Jedi történet, mint évadzáró), melyek nagyon nem gyerekeknek szóltak már, úgyhogy elég változatos évad volt.
    Tetszett ez az évad is, nagyon sok emlékezetes rész volt, Darth Sidius párbaja az egyik legemlékezetesebb párbaj talán az egész Star Wars sagában szerintem. Sokáig gondolkoztam, hogy fogják kiírni Ahsokat, hiszen a Return of The Sith-ben már nem szerepel és az rögtön a Clone Wars után játszódik, hát erre is választ adott az évadzáró. Tetszett a zárás is, jól bemutatta a Köztársaságot jellemző ellentéteket és azt, hogy a háború mennyire megviseli a Jediket is, de Barriss árulása kicsit légből kapott volt szerintem, ráadásul a raktáras jelenettől kezdve kiszámítható is, ott rögtön leesett,h ő áll az egész mögött, bár nehéz volt elhinni,h egy padawan egyedül erre legyen képes, ráadásul utána egész sokáig bírta a párbajt Anakinnal szemben is…

    S06
    Egyrészt tetszett az évad, mert elég sok kérdésre megkaptuk a választ, amire a filmekből nem, másrészt viszont sajnálom, hogy véget ért a sorozat és így ért véget. Lett volna még benne bőven potenciál, az is jobb lett volna, ha legalább az utolsó évadot is 22 részesre bővítik, mint az előzőeket.
    Nehéz dolga volt a készítőknek az átívelő szállal, hiszen egy fix előzmény és folytatás közé kellett beékelniük egy teljes sorozatot, de mindenképp felnőttek a feladathoz annak ellenére, hogy kicsit gyors volt a lezárás, bár ez nem a készítők hibája, hogy kaszát kapott a sorozat.

    Összességében egy remek sorozatot láthattunk, minden SW rajongónak kötelező darab, egyáltalán nem csak gyerekeknek szól, sőt, ahogy halad a történet, egyre inkább az idősebb korosztályt célozza meg, nagyon élvezetes a sztori végig, mindenképp megéri végignézni.

    [ Szerkesztve ]

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák