Új hozzászólás Aktív témák

  • fotobolond

    tag

    válasz 80hun #5578 üzenetére

    Alapvetően a Sonyt favorizálom a méret, súly és az 5 tengelyes stabi miatt. A Nikon D610 bár egy nagyon jó váz, de hosszú távon nehéz és élőképben nagyon gyenguska ami állványról történő fotózásnál okoz kellemetlenséget. A jó élőkép sokat segít az utóbbi esetében. A videos különbségeket nem említem, mivel számomra nem élvez prioritást.

    Az objektív torzítást korrigálja az A7 is, de a 2470z esetében a mérték igen nagy. Mivel én tájfotók mellet, épületeket és városképet lövök inkább, így ez aggaszt egy kicsit. Nem olcsó obi amitől azt várná el az ember, hogy az optikának alapvetően csak minimális korrekcióra lenne szüksége.
    Ami a csere ellen szól, hogy APS-Cre megvan mindkét Zeiss obi és további 2db. Éppen emiatt kicsit kivárok és megnézem milyen lesz a most még bejelentés előtti új APS-C váz. Ami ellene szól, hogy az APS-C vonalat szép lassan kezdi elfelejteni a Sony és minden fejlesztés FFre jön.

    Nem 1x a kérdés (az árak miatt), így megpróbálok mindenhol informálódni elsősorban a negatívumok iránt.

    Eladó cuccok: LG V10 - RINGKE Fusion Crystal Clear tok - Új http://hardverapro.hu/apro/ringke_fusin_crystal_clear_tok_lg_v10_-_uj

Új hozzászólás Aktív témák