Új hozzászólás Aktív témák

  • Hínár929

    tag

    Valóban nagyon félreérthetően fogalmaztam a kommentem, de nem is, inkább azt mondanám, aki akarta félreértette és lecsapta a magas labdát.
    Én most is azt mondom, nem vagyok egy sértődős típus, lekezelő-személyeskedő stílusban fogalmazott, Bazsy fórumtárs, gondolom, lehet ez a véleményem.
    Azon is elgondolkodom, ismeretlenül, párszóból miként tudta megállapítani milyen gyenge fotós vagyok. Ha mondjuk azt kérdezem, mi az a A meg S betű azon a karikán, szerintem akkor sem kell így leoltani valakit.
    Én, mint teljesen laikus azt mertem gondolni, hogy AF kérdés feltehető, főleg úgy, hogy gyártónként szerintem vannak eltérések, persze van, ami mindenhol kb. ugyanaz, pl. AF-C. Első olvasatra azért vannak nehezen érthető fogalmak a gép menűjében és így a használatiban is pl. Kiterj. rugalm. pont, stb.

    Másokkal ellentétben én értem az idézőjel fogalmát, szó sincs arról, hogy „profi” képeket akarok csinálni mintegy varázsütésre. Azt is érzem, hogy nem az user manual-tól fogok „profi” képeket lőni, bizony Butcher82 kolléga, mindezt tudom. Lehet azon is poénkodni, hogy milyen kaliberű ez a bizonyos termék, de az inkább szánalmas, hogy van magyar nyelvű menü a gépben és az milyen tré, és ezt nem csak én mondom. Akkor inkább ne legyen benne és akkor nem kell ez a béna user manual sem.
    Igen, ez egy világcég és nem a legolcsóbb terméke és elvárja a kedves vevő, hogy ha már van benne x funkció az használható legyen. Csak abban különbözik ez a leírás egy dzsunka márka google fordítós használatijától, hogy legalább nyelvtanilag rendben van, egyszóval méltatlan. Sőt, azt is elárulom, nem gondoltam azt sem, hogy egy jó géppel a kezemben „profi” fotós leszek.

    Nagyon köszönöm az irányomban türelmes kommentelőknek (Taci, Bullitz) a jó tanácsokat, már el is indultam ezen a vonalon.

Új hozzászólás Aktív témák