- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attelah
tag
A Polaris Office hova menti az általa módosított fájt? Se a telefonon nem találom, sem gépre kötve TC-ben.
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2.0-ás bada alatt milyen a fényképező, és a videó minősége az 1.2-höz képest?
Nekem még a Wave1 van, és az 1.2 van rajta! Igazából már csak telefonálásra használom a telót, és néha fotózok párat, de mostanában az őrületbe kerget a lassúsága a telónak, és az akadozása a menüben! Ezért lefrissíteném a 2.0-ra, de ha rosszabbak a képek minősége a 2.0 alatt, akkor elgondolkodom rajta hogy mi legyen!
Válaszokat előre is köszönöm!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
szimike79
őstag
válasz David3 #14160 üzenetére
Szerencséd volt, vagy csak nekem pechem. Bár más is panaszkodott ilyen jellegű problémára.
Nálam a videófelvétel ugrált, főleg ha be volt kapcsolva a képstabilizálló. A képek pedig szemcsések lettek, néha homályosak. Pedig 1.0-a és 1.2 alatt az egyik legjobb mobilos fényképező volt, amit használtam. Tényleg szép képeket és HD videókat lehetett vele csinálni.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
David3
őstag
Consono, vagy más szaki: Erről mit hallottatok?
-
consono
nagyúr
válasz David3 #14163 üzenetére
Ezt még nem is láttam (nyaralni voltam) Twitteren megkeresett valaki pár napja még a tavalyi Froyo-s MIUI próbálkozásom kapcsán, hogy segítsek neki portolni, de Wave híján sokat nem tudtam mondani, csak hogy nézze meg amit a Slim ROM kapcsán írtam módszert... Ezek szerint sikerült neki Amúgy ő elég régóta foglalkozik az Androiddal Wave-en, csak összebalhéztak Rebellossal :/
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
rob72
tag
Űdv néktek.
Lenne pár kérdésem.
Van 1 wave telefonom.
Ez (Turko CFW V6.1) a rendszer van rajta most.1. Nagyon laggol az android része ez mér lehet?
2. Az androidon azt nem tudom beállítani hogy memóriára rakja a térképet a navigációhoz.
3. Ezzel elvileg a bada részén lehet spoofolni meg is próbáltam a legújabbal de a program amit felraktam nem látszik. -
David3
őstag
Sziasztok!
Hamarosan indul egy nyereményjáték a blogon, amivel 3-3 darab kupont lehet nyerni a WaveUp Alarm és a FairPay alkalmazásokra. Érdemes követni a badablog.hu-t, hamarosan indul a játék! : )
-
sphe
senior tag
valaki megtudja mondani hogyan lehet a zeneszámokba beletekerni a zenelejátszóban? (a filekezelőben lehet) köszönöm.
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
David3
őstag
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok
Adott egy kulfoldi fuggetlen wave y. Nincs rajta magyar nyelv. Hogyan lehetne felrakni ra?
Koszi
Egyebkent kb mennyit erhet ez igy hasznaltan, nagyon megkimelt.
Koszi szepen -
rob72
tag
válasz szabi__memo #14175 üzenetére
15öt adok érte.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szabi__memo #14175 üzenetére
Multiloaderrel lehet rátenni. Erről bővebben itt olvashatsz: [link]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szabi__memo #14178 üzenetére
Hivatalos lehetőség csak a szerviz, de ők meg vsz. nem fogják ingyen megcsinálni.
Firmware-ket itt találsz: [link]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szabi__memo #14178 üzenetére
Na, megnéztem. Az előző hsz-ban linkelt oldalon full verziós fw Wave Y-ra. Marad a szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
sphe
senior tag
válasz David3 #14152 üzenetére
Annyi azért van még benne, hogy nemcsak a kemerája (konkrétan canon sx230, s90, nikon p7100 gépektől is részben jobbnak találtam), hanem a mikrofonja is kiemelkedő minőséggel rendelkezik, ami elképesztő hangnyomást is képes torzítás mentesen és dinamikusan rögzíteni. Már audiofileket is láttam elismerően kommentelni róla, a youtube-os koncertfelvételek nagyon meggyőzőek. Érdemes meghallgatni vele egy F1 kocsi hangját, a 808 fórumban láttam linket.
u.i: köszi a lejátszás beletekerés -ért!
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
Danny750
őstag
T-Mobile-os Wave internetbeállításában tudnátok segíteni?? Nem akar összejönni?? Vmi wnw-os prifilról olvastam.........köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
Próbálom a wave-met frissíteni 2.0-ra downloader-el.mert a kies nem ismeri fel ,de mindghibaüzenetet kapok............Security fail
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Olvasnivaló a blogról David3 tollából:
-
Sanyi8500
csendes tag
Köszöntök minden fórumozót. Szeretnék segítséget kérni. Ma boldog tulaja lettem egy Samsung S8500-nak. Az eladó korekt volt, a gép hibátlanul működik. Amit nem tudok megoldani, hogy azt a töménytelen játékot amit rátöltött végleg letöröljem. Hogy kell csinálni? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest