- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob72
tag
Ez a Turko CFW V6.1 mér laggol annyira?
Meg mér van az hogy feldugom gépre a telefont és 5 meghajtót lát?
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz leslieke #14208 üzenetére
LICENC: Korlátlan licenc:
Ön megkapja a be-on-road navigációs szoftvert és a térképek aktuális verzióját korlátlan időre szóló használati joggal. A térkép egy év frissítést tartalmaz.
Tehát elvileg jön majd frissítés is hozzá. Már, ha egyáltalán jól értelmeztem...
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
válasz leslieke #14192 üzenetére
Olvastam, hogy a Wave 3 problémamentes.
-
Danny750
őstag
óriásit szólnak fülesen a wave-k.........
(talán az eddigi etalon lg arenat-is veri hangzásban..........)
Így tökéletes a hangzása ahogy van!
Egyébként nagyon durva áron jutottam hozzá
Akinek fontos az akksiidő és a média az ruházzon be egyre akár android vagy wp mellett is[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Andrasxy
tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy S8500 Wave telefonom nem tudom bekapcsolni.
Addig eljut a telefon, hogy a bada kezdö képe megjelenik, majd kb 1 perc után a következö hiba üzenet jelenik meg nagyon apró betükkel világoskék háttéren:Platform "so"checking is failed.
Platform "so" modification is detected!Majd kb fél 15-20 másodperc után újraindul a telefon.
Ès ez mindaddig ismétlödik amíg ki nem veszem az akksit.Mi lehet a baj?
Nem csináltam semmit a telefonnal, ki lett kapcsolva, majd be szerettem volna kapcsolni de már nem tudom.
Valakinek valami megoldás?
Elöre is köszönöm a segítségeket!
-
consono
nagyúr
válasz Andrasxy #14219 üzenetére
Sajnos ez nem jó hír... Szerintem csak multival tudod majd életre kelteni, ha be tudsz lépni download módba. Ha gyári firmware van rajta, akkor lehet, hogy valami flash hibája van a telefonodnak.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Andrasxy
tag
Köszi! Ez az amit el akartam kerülni, az újratelepítést...: (
bada 2.0 van rajta (nem gyári), de eddig semmi baja nem volt még.
Download módot eltudom indítani. (hangerö le+zár+bekapcs gombbal)
este ha haza érek megpróbálom újratenni... :S
-
consono
nagyúr
válasz Andrasxy #14223 üzenetére
A belső memóriára gondoltam, mert ha semmit nem csináltál, akkor nem szabadna azt mondania, hogy piszkálva volt a .so file...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
azoltan88
tag
A barátnőmnek keresek egy wave készüléket aki tud az szóljon majd.
-
Danny750
őstag
Wave-ra nem tudtok linkelni egy jó és megbízható 2.0-ás firm-et?? Köszi szépen
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Storms
őstag
Ideje lenne ha már csinálnának valamit a KIES-el. A legfrisebb van fent, gondoltam újrateszem a szoftvert KIES-el hátha azért írja ki ha rádugom USB-re hogy hiányzó hardverazonosító. Felraktam multival az 1.2-es szoft-ot minden ok, KIES-el nyomtam rá egy frissítést az LC1-re, elkezdte frissíteni, ujraindította a telefont KG2-re frissült de a gép már ki is írta hogy
felraktam a badablog-hu-ról a SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones... Érdekes mód egyből nem írta ki , hanem felismerte (új hardver), tudtam én hogy nema telefonnak van baja, régebben sosem volt ilyen gond. valamit nagyon elcsesztek a Samsungnál!!!ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Orlin
addikt
Lol iPhone 5
Itt is vannak páran akik várták...Nem sokLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
-
leslieke
Jómunkásember
Frissítés érkezett a mobilos Samsung Appshoz!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
sphe
senior tag
Aki elküldi nekem a badablog megfejtést és 2.0-ás a badája, az írjon és kap tőlem FairPay és WaveUp alarm ingyenes kupont.
A játék nagyon jó volt, tetszett a rejtvény.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
David3
őstag
Játékbemutatónk: TetraCode - Tetriszezzünk!
-
Storms
őstag
Azt mondja meg valaki, miért mutatj a Samsung Apps a telefonon hogy 2 frissítés elérhető, rábökök és mégsincs ott semmilyen elérhető frissítés? Soha nem tűnik ez el?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
nagyúr
-
sphe
senior tag
válasz leslieke #14244 üzenetére
Ejnye-bejnye! - ez tetszik
Arra gondoltál már, hogy próbáltam telepíteni, de nem tudtam elindítani a letöltést, se kuponozni?
Mindkét program csak 2.0 kompatibilis. 2.0-t telepíteni meg nem akarokIlyen helyzetben megtartanád magadnak őket, vagy felkínálnád annak, akinek hasznára válik?
A játék és a sikerélmény öröméért is megérte. Nagyon jó volt a rejtvény, ilyen félét még nem csináltam és nagyon élveztem! Gratula a kitalálójának.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...