Aktív témák

  • gubacsino

    aktív tag

    válasz krisztian7 #28621 üzenetére

    Régen én is belefutottam hasonló hibába, és ahogy látom időről időre másoknál is előjön ez. Amit eddig nem sokan tudtak megválaszolni. Van egy tippem hogy miért lehet ez. Ha nem akkor valamelyik GURU majd rám cáfol :R
    Szóval a saját készülékemnél, és egy ismerős teflonjánál is jelentkezett az adott hiba. És ez csak az után jött elő hogy egy program kifagyott vagy nagyon hosszú ideig gondolkodott, még a kikapcs gombra sem reagált. Ekkor türelmetlenül kikaptam az aksit. Mint ahogy az ismerősöm is NOKIÁS megszokásból hasonlóan cselekedett. Nem tudok másra gondolni hogy ilyenkor a helytelen leállítás miatt összegabalyodik a rendszer. Azért trükkös mert 20ból 19szer megoldja problémát az aksi kivétele. De előbb vagy utóbb pont egy kritikus rendszerfolyamatnál történik a helytelen leállítás és onnantól hibás lesz az op. Néha még a factory reset sem segít. Ugyanakkor a Hard Reset: *2767*358# vagy egy rom csere megoldja a gondot.

    Ezért ha kifagy egy progi (vagy csak túl türelmetlen vagyok :) Akkor inkább CWM be rakom a telot és ott indítom újra. Hogy az említett jelenségre ez é a megoldás nem tudom. De mióta haverral így kezeljük a "kifagyásokat" és nem aksi kikapással ,azóta nem jött elő ez fajta hiba.

    (persze most jön az hogy nem szoktad kivenni az aksit... elsőre haverom is tagadott :))

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák