Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    Rég jártam erre, de úgy gondoltam megosztom legújabb élményeim, hátha van rajtam kívül p7100 tulaj aki olvasgat erre, és hasonló cipőben jár.
    Nekem ugye p7100-am van (10.1 vodás), amihez tán nemigen van support. Ezért használtam én régóta p7500 herélt 3.2.1 xda romot, az bizonyult a legstabilabbnak, és egész jól tűrte 1400MHz-ig húzva. Mostanáig. Mostanában viszont droidhoz képest is nagyon sokat fagyott, egyszer csak összeomlott. Korábban már láttam hivatalosan is van rá 3.2, de rövid próba után akkor leszedtem, mert az xda-s sokkal gyorsabb volt. Most gondoltam megint kipróbálom, szerencsére. Rövid próbálgatás után ugyanis feldobta a rendszer, frissítést talált, kérdi szabad-e? Tedd, mondom mire feltette a gyári szűz alap 4.0.4-et. 3..napja használom, és jóval gyorsabb, mint az xda-s 3.2 volt, viszont engem is érint a magas készenléti fogyasztás, ha reggel lehúzom töltőről, estére simán lemegy 80% alá. A 3.2 95%-nál lentebb ugyanígy nem ment. Ezzel szerintem együtt kell éljek.
    Örömömbe még egy üröm is vegyüljön, bajom van néhány fizetős appal. A herélt rommal ugyanis p7500-nak látta a tabot, most értelemszerűen p7100-nak. Van korábban megvásárolt alkalmazás, ami gyönyörűen futott rajta, most meg azt mondja nem kompatibilis az eszközzel... :W
    Van valakinek ötlete, hogyan lehet átverni a boltot?

Új hozzászólás Aktív témák