-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Feltételezem a DEX-re gondolsz.
Ez a NexDock szinte Copy-Paste, ha DEX-hez hasonlítjuk.
Így felesleges pénzkidobás lenne, ha már van egy Samsung telefonod ami tudja.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
dnelb
veterán
válasz thamasz #4750 üzenetére
Ez oké is lenne, csak az a baj egy iphone megoldja ezeket 10ből 9x mindenféle fénycsinálás meg hozzáértés nélkül A samsung 5 éve nem tudja megoldani a beltéri fotók kérdését, nyilván kivan a faxa vele mindenkinek.
Ha tényleg csak sw issue, akkor hozzák vissza a sport módot S6 időkből, és mindenki boldog lenne. -
qltsar
veterán
Szamold bele, hogy 60Hz a max igy kifele, DEx nem tud tobbet sajnos.
Nexdocknal az a baj, hogy a mobilitast elveszited...ha a wirelesst veszed, akkor meg mar nem csak a bevitel fog laggolni a bluetooth miatt, hanem a kep is.
Ha mindenkepp erre van szukseged, nezz korul a uperfectnel is, ha nem akkor egy dokkolo, vagy itt hardverapron egy 50.000 Ft-os hasznalt uzleti laptop - amivel valoszinuleg tobbre mesz.
-
twenty17
csendes tag
Már már kezdem azt hinni, hogy az én sot időm sem jó
Reggel 5:30kor vettem le töltőről, kb 3 óra spotify zene hallgatás, illetve mellette/közbe főként discord görgetés, overall 3.5 óra SOT idáig (12:24)
Felrakva 120hz és QHD+ felbontás, AOD bekapcsolva.
Jelenleg 57%-on van a telefon.Őszintén nem tudom megmondani, hogy ez most jó-e vagy sem...
-
joey04
titán
válasz thamasz #4750 üzenetére
Akkor az op, iphone, xiaomi, oppo, vivo, honor miért tudja megoldani? Azzal egyetértek, hogy aki nem ért hozzá, az dslr géppel szar képet fog csinálni. Pont ez az, amiben egy telefonnak jobbnak kell lennie, hogy az amatőrök is tudjanak értékelhető képeket csinálni. Ezt nagyon sok márka meg is tudja ugrani. Ez meg nappal (!!) egy minimális kézremegést sem tud lekezelni 5x zoomnál, mert már ott is picit elmosódik a kép. Ha meg levegőt visszatartva két kézzel stabilan fogom, akkor jó. De ez más márkáknál megy egy kézzel is, éppen csak megtorpanva.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Úgy beszéltek a kameráról mintha vállalhatatlan lenne, pedig arról van szó, hogy nincs az élmezőnyben
Én sem örülök neki, hogy papíron nem olyan jó vagy jobb, mint a konkurencia, de szerintem bőven jó
Xbox One: bandymnc
-
thamasz
senior tag
Ez a sok márka mind volt neked és próbáltad? Nem védem a samut, mert nekem egyik se volt az említettek közül, nem tudom összehasonlítani, viszont nalam jó képeket csinál 5x zoommal is, mert tudom, hogy nem irreális elvárás stabilan tartani egy teleobjektívet.
Szivesen megnéznék egy ugyanarról a témáról ugyanakkor készült képet mondjuk egy Honorral az S24U mellett, hogy lássam is miért értékelhetetlen amit ez a telefon produkál. -
thamasz
senior tag
Tényleg érdekel mi az a beltéri fotó amit nem lehet ezzel a telefonnal megoldani, iphoneaal meg igen, mert nekem nincs iphone ( nem is lesz), nem tudom összehasonlítani. Valaki tehetne fel példát ugyanarról a témáról, mert eddig el tudtam készíteni minden beltéri képet is amit akartam, de lehet én vagyok lemaradva. Beltéri kevés fénynél nem mozdul be a képen a mozgó gyerek, vagy tárgy ha iphonnal fotózom?
-
S e t h
nagyúr
válasz bandi0000 #4766 üzenetére
Mert fotósok.
Akármelyik külföldi tesztet nézed nem találkozol annyi fikával, mint itt.
Blind teszteknek lenne értelme, hogy a fejükhöz kapjanak sokan.
Nüansznyi eltérések vannak, de átverve érzik magukat, pedig elég nagy a piac és a Samsung sem tart senki fejéhez fegyvert, hogy vegyék a xarukat.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
$atirka
senior tag
válasz bandi0000 #4766 üzenetére
Én sem értem ezt a kamera fikázást...
Persze totál átlag fotós felhasználó vagyok, de leginkább tetszik a végeredmény.
No meg a topikhoz tartozó tesztben az írás nem erről szól, hanem az jött le, hogy fej-fej mellett van az IP15pm-al, többé kevésbé. Az elhanyagolható különbség számomra azt mondja, hogy mindkét készülék jól vizsgázott.
Vagy azt kéne gondoljam, hogy ez a teszt nem volt eléggé objektív?"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
dnelb
veterán
válasz thamasz #4769 üzenetére
Tényleg érdekel mi az a beltéri fotó amit nem lehet ezzel a telefonnal megoldani
Bármi ami mozog. Pl kutya elfordítja lassan a fejét, nem tudja megoldani automata módban. 15 képből talán 1 lesz jó. Lehet itt tagadni a valóságot, meg sírni, de tényleg hulladék erre a samsung. 5 éve ![ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz thamasz #4769 üzenetére
Nekem két egymással szobában játszó másfél éves gyerek fotózása adta fel a leckét, pedig nem karatéztak ... ott döbbentem rá, hogy kicsit kevesebb fénynél elvérzik a kamera, én szeretem a telót meg eddig nem fikáztam, de ezt be kell ismerni.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
addikt
válasz thamasz #4768 üzenetére
Tény hogy nem a legjobb, de nem olyan tragikus a helyzet mint itt sokan előadják.
Itt van pl ez a teszt [link] , automatában én is elég jónak tartom az iphone-t, de ha az elmegy és jó kategória, akkor ebből az összehasonlításból kiindulva a samsung is bőben az, sőt nekem sok esetben jobb is az s24 ultra fotója.
Inkább az a baj, hogy az igazi fotós szörnyektől marad el(x7 ultra,14 ultra), pedig a Samsungtól elvárható lenne, hogy simán felvegye velük is a versenyt.
Persze a képfeldolgozó algoritmus a tavalyihoz képest szerintem sokkal jobb lett, de hardverben is lépni kéne fentebb, az 5x kamera kapott végre egy normális szenzort és meg is látszik a minőség ugrás.
Ugyan ezt kellene az ultraszéles és 3x zoom kamera estében is, na meg elférne egy csúcs Sony szenzor is a főkamera helyére..pl egy Lyt t808.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
kengyel
nagyúr
válasz Markizmark #4774 üzenetére
Sajnos, ebben teljesen igazad van. Nekem is a kicsi 7.- éves, és alig tudom elkapni egy fotóra. Beltérben gyenge fényviszonyok mellett, inkább a sötét oldal a jobb. Már annyira " megszoktam" ezt a Samsungtól, hogy már fel sem veszem. Ezeket a hibákat leszámítva, a legjobb androidos telefon.
kengyel
-
dnelb
veterán
válasz Elit3Zotya #4778 üzenetére
figyelj, redditen tele van minden ultra(20-21-22-23-24) sub ezzel, hogy indoor pet vagy kid fotó mindig blurry, és hogy mit csináljon. Iphone subokon is előfordul, de ha az arányokat nézzük 100 samsungosra jut 1 iphoneos. Én értem hogy a samsungnak az az elve hogy kevesebb zaj legyen, és ezért felnyomja a záridőt, az isot meg le, de mint látható az emberek nem szeretik. Senki nem fog promoddal baszakodni, inkább eladja és vesz mást
De mivel én se fotózok sokat így, nem váltok másra mert amúgy meg számomra ez a legjobb androidos telo, de azért még fájó pont ez, ennyi év után. Az s21 ultrához képest egy fokkal sem fejlődött semmit ebben, hiába a hazudós update changelogok, meg az üres ígéretek hogy fuu mennyit javítottak. semmit
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Érthető, ha valakinek ez a gyenge fényben gyorsan mozgó dolgok a prió auto módban, akkor ennyi, gatya.
De pl funkciókban sokkal gazdagabb és van pro mód(még videóban is) 50mp mód,8k, Még ha gyenge a szenzor, akkor is van egy 3x zoom kamera...stb. ami iphone-n pl nincs.
Mondjuk a Samsnung kezdhetne valamit ezzel a bemozdulással ha ennyi embert fájdalmasan érint.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Pug
veterán
válasz Elit3Zotya #4783 üzenetére
Kb mindenkit erzekenyen erint, aki ilyen temat fotozna gyakrabban, es point and shotban szeretne kivitelezni....
-
addikt
-
Dave Crank
senior tag
Az elég jó, mármint a 64óra készenléti idős.
Nekem most van 36óra késznlétben 1ó31p SOT, és 56%-on vagyok.
80-90%-ban wifin.
AOD bekapcsovla, sötétmód, 1sim, light profil, fotózás semennyi nem volt benne, telefonálás nem egyfolytában, hanem több kisebb, kb 1-max 2 óra.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
misi111
tag
válasz Markizmark #4740 üzenetére
Ok. Kipróbálom. Bár volt másik 24ultrám és annál ezt igy nem vettem észre, pedig avval is szórakoztam.!😩
Privátra illik válaszolni!!!!
-
-FreaK-
veterán
Ha megkapjuk az összes Samsung.hu hűségpontot, akkor az beváltható teljesen kiegészítőkre? Pl. a meg tudom venni belőle a bőr tokot, teljesen ingyen?
-
ForRedGlory
félisten
Itt inkább az a kérdés, ha mondjuk valami vesz mondjuk egy Buds 2 Prot lepontozva mindössze mondjuk 4000 Ft-ért, akkor arra milyen garit ad a Samsung.
Azt írták nekem annó, hogy a kp-val fizetett összeget veszik alapul, így ha mondjuk 270.000 Ft a termék és beletolsz 40000 kupont, akkor már csak 2 év garit adnak rá.
Mondjuk ha valaki vesz S24U-t lepontozva 40-50000 Ft-ra, akkor lesz rá 1 év garija.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz ForRedGlory #4790 üzenetére
Jogszabaly alapjan a szamlan levo vetelar a baseline.
Es ugye az nem a "ponttal csokkentett ertek". Szoval nem adhatnak kevesebb gart, persze ha erdeklik oket a jogszabalyok[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz ForRedGlory #4790 üzenetére
Ez igy jo nagy patkanysag mondjuk...remelem kikaptal egy "jo" helpdeskest, aki feltalalta magat eppen es a valosagban nem igy van.
-
thomasvold
őstag
Ha valaki vezetéknélküli pad-on gondolkodik, az Alza-nál most van Samsung akció.
Eredeti Samsung Dual pad: Samsung Dual Pad EP-P5400TBEGEU
Van a csomagban egy EP-TA800 25W-os töltő (ezt nem írják a termék leírásában) és kábel is.
Arra vigyázzatok, hogy NE ezt rendeljétek: Samsung Dual Pad EP-P5400BBEGEU
Csak egy betű eltérés van a két termék gyári száma között és az ára is ugyanannyi, de nincs benne sem töltőfej, sem kábel.
Én most kaptam meg, tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz thomasvold #4794 üzenetére
Töltőt ma vettem át meg egy 45 wattosat.
Ha nem kell a dupla az egyes is akciós.
https://www.alza.hu/samsung-toltopad-15w-fekete-kabel-nelkul-d7059312.htm?kampan=arukereso_hu_prislusenstvi-pro-mt_nabijecky_pro-mobilni-telefony-a-tablety_saaw0105b23&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_prislusenstvi-pro-mt_nabijecky_pro-mobilni-telefony-a-tablety_saaw0105b23 -
ForRedGlory
félisten
Jaja, én is úgy gondolom (hogy itt a hűségpont egy készpénzhelyettesítő fizetőeszköz és nem a termék tényleges ára csökken), de az utóbbi időben arrafelé változott a számlakép szerintem, hogy ha 460.000 Ft a telefon és mondjuk 400.000 pont beváltása után csak 60000 Ft-ot fizetsz, akkor nézelődhetsz, mert nem lesz 3 év garid.
Itt a friss példa. Kétféle ár van feltüntetve és a Samsung tételenként felsorolja, hogy mire mennyit számított be. Mondjuk nem tudom miért ilyen arányban osztotta el a 3 terméken a kemény 5000 pontot):
... ellenben novemberben még tiszta sor volt, hogy a pont nem befolyásolja a garit, mert a számlán nem is volt feltüntetve semmi belőle:
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz wong kok wah #4792 üzenetére
Nem, a vetelar a szamlan a brutto ertek
ForRedGlory:
Meg az uj szamlakep alapjan is en azt mondom, hogy jogszabalyi megfeleles alapjan, a brutto ertek a mervado. Egy szamlan a termek vetelearat elvileg a megjelolt brutto ertek jelenti. Szoval yepp, a pontok itt keszpenzt helyettesito "tokenek", ettol a termek brutto vetelara nem csokken. Csak az amit neked valodi fizetoeszkozben ki kell csemgetned.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Nekem még csak most tűnt fel, hogy az élő üzenet funkció eltűnt az S-pen oldalsávról. Ezt miért vették ki?
-
waszabi07
tag
nem igazán s24u kérdés, de valakinek van galaxy watch 6? esetleg aki apple watch után használja? mennyivel másabb/jobb/rosszabb?
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest