- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Na kozben megjott alirol a 10 napja rendelt baseus tolto, ami a topikosszefoglaloban lett ajanlva. 20$ volt shippinggel egyutt. Ra is van irva a dobozara h tamogatja a samsung 45W gyorstolteset, es ki is probaltam, csinalja szepen. Szoval nagyon elegedett vagyok igy egy nap utan vele.
-
TODI1111
veterán
válasz Avicularia #5054 üzenetére
Ha jól látom egy kicsit más lehet mint az EUX?
EUX: AXBG
ILO: AXBN -
-
kengyel
nagyúr
-
veterán
válasz EgySrac #5095 üzenetére
Legnagyobb kontra számomra az volt, hogy nem tudtam biztosítást kötni rá sehol.
Egyébként az OxygenOS valahol fél úton van az iOS és OneUI között ami nem rossz, de ha már Android nekem sokkal jobban bejön a Samsung féle teljesen nyitott, mint a csak félig.
A Mute switch nagyon jó, azt szerettem és használtam is sokat és ugye nekem Open volt tehát ott a belső kijelző ami nekem a nagy pluszt adta.Már nálam az S24U és kezdem belakni. Egyelőre ezt a szemcsés dolgot nem látom, de még full sötétbe nem néztem statikus képpel.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
addikt
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
ShadowLac
addikt
válasz Elit3Zotya #5108 üzenetére
Ezt már megkaptuk . Nem?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
asr27
tag
Sziasztok! Fontolgatom, hogy a Telekomtól kihozok egyet, ajándék galaxy watch 6 órával.
A kérdésem, hogy az óra külön eladható, ha nem lesz rá szükségem?
-
spawn21
veterán
szevasztok!
Nincs valakinek gondja android autóval? Egyszer sikerült, azóta nem csatlakozik az autómra. Kábelen. Több fajtával próbáltam, ugyan az. Carplay azonnal megy ugyan azzal a módszerrel. Insignia 2018. minden beállítást átnéztem, mennie kellene
s24U+15p
-
spawn21
veterán
dzsízösz, akkor próbálkozom
s24U+15p
-
őstag
válasz mgTerminator #5120 üzenetére
Így van. Mondjuk ott nem is hiányzik, épp elég volt a többiben szenvedni vele.
Teslaban ott a böngészős Waze, vagy a raclix -
mgTerminator
veterán
válasz Richard #5122 üzenetére
Én a saját naviját használom (gmaps) de azért nem szabad benne vakon megbízni. A kedvenc tervezésem volt amikor egy bizonyos célállomás 30 percre volt és volt 2 lehetőség az egyik 7 mérföld a másik 14 mérföld és ő a 14 mérföldeset erőltette. Hiába kiválasztottam a rövidebbet indulás után gondolt egyet és visszacserélte. Isten tudja hány mérföldet mentem emiatt feleslegesen mert megbíztam benne. Frissítések után jobb lett de még most is szar.
-
őstag
válasz mgTerminator #5123 üzenetére
Sajnos mindig fenntartásokkal kell kezelni a gyárit. Nekem az is mindig megy plusz a waze
-
addikt
-
S e t h
nagyúr
válasz spawn21 #5116 üzenetére
Eddig egyszer próbáltam használni, de egy telefonnal sem szívtam ennyit, mint ezzel.
Az nekem fura volt kapásból, hogy hiányolt vmi jogosultságot, amit a kocsiban, a telefon menüjében nem tudtam megadni, csak miután szétkapcsolódtak.
Aztán viszont vmi olyan fura anomáliát produkált, hogy inkább hagytam.
Nem tudtam váltogatni a menüben, mert az ikonok remegtek, mozogtak és ezt nem tudtam megszüntetni.
Másik telefonnal oké volt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
thamasz
senior tag
Nekem annyi a bajom az android autoval, hogy a fejegységet ugyanarra a hangerőre állitva halkabb a 24U mint a 21U volt. Erre nem találtam még beállítást. Ezen kívül volt egy nap a héten amikor kiírta hogy lassú töltés és a telefon csak merült, nem töltött semmit. Érdekes módon 2 napja megint tölti rendesen.
-
crane75
senior tag
Sziasztok, dentex youtube downloaded-t használ vki? Egyelőre nálam azt írja, hogy az apk nem kompatibilis.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
MrSealRD
veterán
válasz Elit3Zotya #5126 üzenetére
Én ma konkrétan vért izzadtam azon, hogy értékelhető képet csinálja az 1 éves szülinapos kisfiamról... Az egy dolog, hogy legfeljebb 1 sec amit mozdulatlanul tud lenni... De amikor mégis sikerül egy pillanatot elkapni akkor az alábbi történik.:
1. Elkészül a kép.
2. Bemegyek a galériába.
3. Kb 2 sec ideig mutat egy képet, mint állapotot.
4. Egy villanás keretében megdolgozza a képet és mutat egy elhomályosított, full használhatatlan képet.Ugyanezt kipróbáltam 12mpx és 50mpx módban. Változó képarányokkal, kvázi "automata" módban...azaz Photo... Ja, és az Intelligent optimization résszel is játszottam oda meg vissza... eredménytelenül.
Majd ezután az feleségem O11-el lőtt párat csípőből...és bakker látom a gyerek retináján tükröződni a környezetet...Ezt eddig S24 Ultrával képtelen voltam prezentálni... pedig nagyon dolgoztam rajta...
Ez kicsit visszaveti a lelkesedésem... szóval ha valaki tud mondani pár jó tanácsot, hogyan lehet ÉLES képet lőni emberekről is nem csak útjelző táblákról, meg múzeumi raptorokról, akkor azt szívesen veszem.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kengyel
nagyúr
válasz MrSealRD #5132 üzenetére
Nekem egy kicsit könnyebb, most 7- éves a fiam. Ha megkérem hogy nézzen a telefonba, akkor elég jó képeket tudok készíteni. Mindezek inkább nappali viszonylatban, de bent a lakásban. Viszont, ha nekiáll játszani, akkor már 10- ből, 2-3 amit tudok használni.
Kinti viszonylatban király, ott nincs vele gond.kengyel
-
addikt
válasz MrSealRD #5132 üzenetére
Ez sajnos ilyen s24ultrán, ebben a szituban elvérzik, nem tom miért nem tudja ezt a samu megoldani, mert végre normál fotóban sikerült előre lépni minőségben.
Svájcibicska az 24ultra, mert szinte mindent tud amit tudnia kell kamerában ma egy telefonnak és végre minőségben is van ugrás fotók szempontjából, de ez kifog rajta.
Pró módban tudod még állítani a zár időt, de az meg macera.
Esetleg még a vakut kapcsold be, egy próbát megér.
Oppo/Honor tud direkt erre dedikált módot nyújtani, de a pixelek is elég jók ebben.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
dnelb
veterán
válasz Elit3Zotya #5138 üzenetére
én promoddal sem tudom megoldani.. Ahol már jó lenne a záridő az egész kép sötét lesz, maxos isoval.. Hardverbol ennyit tud valszeg. Ide sw móka kéne.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Megjött a gyári
műbőrvegán bőr tok: nagyon csúszós az én bőrömmel, még jobban mint a 600D Aramid Benks tok. Tapintásra még csak nem is hasonlít az igazi bőrre, úgy remlik, hogy haver S23U gyári bőr tokja jobb anyagból volt.Viszont tetszik, hogy vékony és magasabb perem van alul+felül. A gombok is elég jók, taktilisek. Mintha írta volna valaki, hogy nem olyan jól kattannak, szerintem semmi baj velük, szuperek.
Úton van még egy 1500D aramid Ali-ról, remélem az kevésbé lesz csúszós.
-
MrSealRD
veterán
#5133 kengyel : Most, hogy mondod. Nem volt különbség kültér és beltér között. Jók a fények, meg nagyjából sok minden, de az élesség a vonalak... az nope. Egy sima arckép fotózásnál homályosak a szemek, szempillák... Amúgy nem rugóznék rajta, ha nem lenne összehasonlítási alap.
#5134 pg1966 & #5138 Elit3Zotya : Megnézem... a nehéz része az, hogy többnyire ad-hoc lövök képeket. Nem lesz idő precíziós támadást előkészíteni.
#5135 LosBlancosRM : Még nem próbáltam... de max addig mennék el ami store-ból telepíthető.
#5136 leslien & #5137mgTerminator : A korábban hangoztatott 600K-s telefon érvelést átfogalmazom. Tehát kiadnak egy zászlóshajót, ami elvileg prezentálja a vállalat szellemi termékének maximumát. Ez építi a presztízsét... Kifejezetten kivételes fotózási képességeit domborították ki. És akkor szembe jön a valóság. Egyébként én még adtam időt és esélyt is a javításoknak...
#5141 qltsar : Egy próbát megér. Viszont annyi kételyem van, hogy amikor látom az említette utófeldolgozását az algoritmusnak, akkor látszik egy pillanatra az eredeti kép... és az is, hogy egyszerűen elmossa.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
joey04
titán
válasz MrSealRD #5144 üzenetére
Én most várok egy x100 pro-t, mert elengedtem ezt a kamerát ami ebben van. Nekem semmilyen beállítás, semmilyen app nem segített. Az a baj, hogy viszont mint készülék, nagyon jó. Ha valakinek elég egy középkategóriás telefon kamerás tudása, annak hibátlan vétel, mert szinte minden másban a legjobbat hozza a telefon. Ezért különösen bosszantó ez a gyenge kamerás teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
tisztelt fórumozók mi a helyzet a szemcsés képhibával? sikerült orvosolni a samsungnak vagy ez hardveres probléma és az összes készüléken jelen van ? Nem találok a hibával kapcsolatban hivatalos samsung közleményt sem
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest