Új hozzászólás Aktív témák

  • mgTerminator

    veterán

    válasz Technoman #7833 üzenetére

    Nem mindegyik töltő tudja a Samsung szabványt, ezért ha csak "Szuper gyors töltés" - t ír akkor csak 25W-ot enged maximum.

    Amelyik töltő tudja a Samsung PPS szabványt, azzal tudod 45W-al tölteni és "Szuper gyors töltés 2.0" fog kiírni, persze ide kell már 5A/100W kábel is.

    Vezeték nélkül maximum 15W-ot tud, melegedni fog, ha rosszul teszed rá vagy gagyi a töltő akkor mégjobban és 39 fok után már lassul és kikapcsol a gyors vezeték nélküli töltés.

    Én pitaka magsafe tokot használok és Baseus magsafe töltőt így amikor rászívja magát pontosan csatlakozik és nem melegszik annyira, a veszteség is kevesebb.

    Autóban A Pitaka magsafe töltőjét használom, én imádom amikor futárkodom és ki/beszállok akkor csak lehúzom a kábelt hogy ne töltse és kész. Amúgy egy Baseus 30W töltőfejjel és Baseus 100W-os kábellel adok neki tápot.

    Tapasztalatom szerint érdemes a Baseus cuccoknál maradni mert a legjobb ár/érték arányú termék és soha semmi nem ment még tönkre. Nyilván normálisan használom, gyerek kutya szájába nem adom (mert egyik sincs de amúgy se adnám :D)

Új hozzászólás Aktív témák