Új hozzászólás Aktív témák

  • mgTerminator

    veterán

    válasz Omis #5384 üzenetére

    Én Xiaomi 11 Ultra-ról váltottam a sok szoftveres hülyeség és hiányosság bosszantott és mivel már volt egy S8+ tabletem és láttam milyen szépen és jól muzsikál mondom a teló is biztos jó (Egyébként a tablet most a 2 frissítés között nem volt újraindítva, 1237 óra üzemidő volt benne és fél sem tűnt). És bizony marha jó lett! Volt egy csomó dolog ami a Xiaomin nem működött vagy rosszul itt meg mindenre rácsodálkoztam hogy jééé, ez is működik! Kivéve a GPS, mert az nem túl jó ha az ember futárkodik vagy taxizik, de [GPS Connected] app megoldja ezt a problémát.

    Nálam egyébként a térerő jobb a Samsungon mint a Xiaomin volt. Azon sokszor 3G volt és nehezítette emiatt a munkát, de az S23U-n szinte folyamatosan 5G, néha 4G.

    Ja mégvalami, majdnem elfelejtettem... A 11U-t melóba indulás előtt feltöltöttem 100%-ra, és 30-35%-on volt amikor hazaértem de volt hogy jóval alatta. A múltkor 65%-al mentem el és 15%-on volt amikor hazaértem, de volt amikor 85%-ról 40-re ment le szóval az akku idő nálam nagyon jól alakul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák