Új hozzászólás Aktív témák

  • Diák66

    őstag

    Használja valaki rajtam kívül az Alvási rutint? A rutinok között beállítottam, de engem eddig még csak szivatott ez a megoldás. Reggel is szépen elaludtam, mert nem volt hajlandó ébreszteni a telefon. Csak kiírta a képernyőre, hogy elhalasztva az ébresztés.

    Nem jöttem még rá, hogy mi az oka. A Watch 5 Pro-ra gyanakszok, lehet túl érzékeny és azzal némítom? De legutóbb be volt állítva 4:46 alvás vége és egyből ébresztés. Ébren voltam már és látom, csak felvillan a képernyő, az ébresztés elhalasztva, majd 5:01-kor ébresztett. Mondhatom nagyon kedves.

    Hétfőn ébresztett 4:46-kor pontban, de kedden már nem volt hajlandó ugyanazokkal a beállításokkal ezt megtenni. Ez miez??? :D

    Samsung Galaxy A52s 5G esetén jól működött ez a rutin opció. Az új telefonra viszont az órát elég nehéz volt átvinni, gyárizni is kellett (majd felhőből szedte vissza a biztonsági mentést), mivel a Healt app egyszerűen közölte, nincs kompatibilis eszköz csatlakoztatva. (de közbe a párosításnál meg ott volt, hogy csatlakoztatva).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák