Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz soultrapp #1491 üzenetére

    Ezen Connect telepítésekor szépen végig kellett lépkedni és meg is adtam mindenhez az engedélyt.

    Adaptív akkukezelést kikapcsoltam, Connect előtérben futott a telefonon, telefon képernyője nem volt zárolva és így sem küldte át az érkezett sms-t

    Telefon-Beállítások-Alkalmazások menüben a Connect-nél minden engedély meg van adva, a nem engedélyezett listája üres, ill. az App szüneteltetése, ha nem használja is kikapcsolt állapotban van, bár ez szürke és nem is tudom módosítani, de a jelenlegi állása az rendben van.

    ConnectIQ nincs telepítve a telefonra

    Áhhhh, lehet meg van a ludas... :W

    Connectben Eszközöknél kiválasztva az órát arra lettem figyelmes, hogy ugyan a Hangok és riasztások részen a Billentyűhangok ki vannak kapcsolva, de közben az órán nyomogva a gombokat, azok bizony pittyennek.

    Na szóval itt minden beállítást negáltam és a menüből kilépéskor írta is, hogy beállítások elmentése sikeresen megtörtént, majd újra belépve visszaállítottam mindent a korábbi beállításra ill. bekapcsoltam a BT-kapcsolati riasztást és ismét kilépve a menüből az új beállítások kerültek mentésre. Ki is próbáltam a lekapcsolódási riasztást, BT kézi lekapcsolásával az S23-on. Szépen jelezte is az óra a kapcsolat megszakadását, DE a BT újra bekapcsolását követően a telefonon még megtartott értesítéseket elkezdte az óra sorban jelezni.

    Szóval lehet elég lett volna egy BT ki/be :DDD

    Az mondjuk még érdekes, hogy a Messenger üzenet szövegét nem adta be, csak írta, hogy XY üzenetet küldött. Na erre még keresem a megoldást, hogy miért :B Bár lehet a következő már a mostani működő állapottal teljesen rendben lesz (Tartalom megjelenítése be van kapcsolva Messenger-nél, igaz az zárképernyőre vonatkozik :B )

    #1502nVIPER
    Úgy látom időszerűsítve nincsen a gyári akkuhasználati statisztikánál a telefonhívások időtartama, így ahhoz csak kellene használni a GSAM Battery Monitort

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák