Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz Mosquitoo #4710 üzenetére

    Megnézem majd, de most a bárnál vagyok egy hosszabb dark valley-s túra után. Le kellene menni az X18-ba de valahogy félek :DDD
    De nem hiszem, mert minden alap lesz, tehát - szerintem - a játék nem módosított cuccát használja. A dutyhoz akarok most csatlakozni, és úgy nyomulni.

    Szuper lesz ez a végigjátszás, mert a mod enged majd visszajönni CNPPtől is, Pripyat kitakarítása után valószínűleg alaposan körülnézek a városban meg red forestben is, ezeket hanyagoltam az első végigjátszás során (ugye az erdő után begyorsulnak az események, engem meg sodortak, nagyon nem néztem szét). Az erőműben sok látnivaló nincs, csalódtam a játék ezen részében :( . Viszont nagyon pontosan modellezték le, ha megnézitek google earthben, még a bevezető vasútvonalak és azok fekvése is pont olyan mint élőben.

    Venni akartam gauss-gunt, elmentem a farmra, fizettem az emberkének, aki azután szenvtelenül kijelentette, hogy át lettem *******. Béke poraikra :DDD

    #4712: én a zombi-stalkereknél meg valami "mamma, mamma arrahhh" szerűséget -vagy "anyuska" vagy valami ilyesmit hallok, amikor kinyírom őket, ezt mondják utolsó nyögésükkel.

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák