Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz VinoRosso #4615 üzenetére

    Bár nem szó szerint idézem, de eredetileg majdnem ezt mondja: amikor babráltak a nooszférával (annak érdekében hogy jobbá tegyék a világot), elkövettek valamilyen hibát és a nooszféra megsérült. A nooszféra sérülése egybemossa a tudatot (nooszféra) és az "igazi", fizikai világot, és a kettő a zónában "találkozik". Mintha valóra válnának a gondolataid.

    A sztori fő ágával komoly gondom nincs, csak nehezen tudnám megemészteni, hogy az egész nem létezik, meg eléggé inkonzisztens lenne. Valami rossz fordítást olvastam korábban, és ez találkozott az akkor még sötétebb részletekkel, pusztán ezért kérdeztem rá itt, hozzáértők között.

    Viszont az Öld meg Strelokot rész fantasztikusan ki van találva, ahogy "felbérelnek" saját magad megölésére ;] . Szegény c-tudat meg talán mégsem olyan okos, hiszen hibákat hibára halmoz -->1. robbanás 2. javítási kísérletek (ami csak rosszabb lett), 3. Strelok.

    Szerk: na igen, a monolit-szekta. Amikor Red Forestbe értem, és láttam mi van ott ;] első gondolatom az volt hogy hogyan maradnak ezek itt életben. Sugárzás, élővilág, nem gyerekjáték már arra.

    Ha már a konzisztenciánál tartunk: a végén látható a tartály, amiben fekszenek, összekapcsolva. A doksik közül az egyik említi, hogy miután megkezdték a kísérletet, pillanatok alatt átvették az irányítást (az összekapcsoltak), és akkor már ők parancsoltak. De a személyzetek hova tűntek? A SZU felbomlása után elmentek onnan, akkor ki vagy mi vezérli a gépeket?

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák