Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz VinoRosso #3216 üzenetére

    OL mod csapata, jelenleg négyen vannak. a Stalker 2241 béta még kicsit másképp nézett ki. és egy csomó olyan dolog volt beígérve, ami végül kimaradt... ugye ekkor a játék már 7 éve készült, és egyébként valszeg a büdös életben nem jelent volna meg. ezeket a Stalker: Clear Skyra beígérték, de addig is kell valami:)

    pl: nagyobb dark wood (nekem ez a pálya kicsit csalódás volt a pöttöm méretei miatt), swamp és dead city (ezek egyáltalán nem kerültek be), alvás (kimaradt végül), erősebb AI (kimaradt végül), real weapon skins (2241ben még ezek voltak:) ), outbreakek, dinamikus pályák (ugye elvileg az anomáliák max két hétig maradnak meg... nos hát ez a Stalkerben nem működik, volt, hogy 3 hónap volt egy végigjátszásom, de nem változott meg a helyük), több lény (jópár kimaradt a final verzióból...), deaktivált küldetések (pl find gordon freeman's gun:DDD ), stb.

    az AI egyre erősebb, jelentem:)

    AthlonXP: 14 percig élsz még;>

    *** más:

    sima Stalker alatt 60kgtől moccani se tudsz. Tourist Suittal 70 a határ (de futásnál ugyanúgy fáradsz:( ), Exosceltonnal 80kg.

    kajából csak ésszel dobálni ki, néha kellhet. főleg, ha nincs first aided, amire egész jó esély van, mire végigmész agropom undergroundon és végigirtod a military baset.

    a lőszer is nehéz, pisztoly lőszerből 200nál semmiképpen se tarts többet magadnál.

    *** OL mod ***

    bemásoltam 1.33at 1.3ra, aztán X3DA hibával kilép indításkor. ilyen volt még valakinek?

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák