Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz borovi #13381 üzenetére

    Nem harminc, hanem harmincezer dodó kell neki. Az okosság szerint a feladat ezután visszamenni Kovához, elmondani neki mi a helyzet, ő elhajt, hogy annyit nem ér az egész, menj vissza és takarítsd el a banditákat.
    A Kamaz ajtaja csak azután lesz nyitható, ha átkutattad a halott szabadságosokat a folyóparton. Ők hárman voltak a sofőr és kísérői.
    Elvben olyan is lehet, hogy bemondod Kovának a harmincezret, de azzal, hogy a közelben vannak és lehet velük alkudozni, mire Kova azt mondja, ennyit nem tud adni, de ezerötszázat igen. Ezt megkapod tőle és megoldod a kérdést ahogy akarod.

    Ha megcsináltad volna a Mocsárban a „Hideg acél” akciót, simán odaadnák a teherkocsit a banditák.

    A végigjátszás még magyaráz róla, hogy a BTR-ben Vintorezhez való lőszer, a híd túloldalán egy hátizsákban Vintorez, a városba vezető alagútban, a teherkocsi platóján egy gauss és száz lövésre elegendő aksi van.
    A Vörös-erdőben egy Bulldog, a kép alapján abban a bányaszerű átjáró elágazásban, ami átvezet a dombvonulat alatt a tank felé, egy szekrényben, illetve egy FN-2000 a tankban, de minkét helyen sok a sznork

    Más: végére értem a modnak, felkerült a magyarítás utolsó javítása, ez most a 01 számot viseli és 7zip. Ha valaki talál még benne hibát, logikátlanságot, képpel, mentéssel jelezze PÜ-ben.

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák