Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz SaGa59 #13372 üzenetére

    Ha nem csinalod szajbaragosra, akkor nehezen lehet vegigvinni, mert homalyos 27 jatekoraval azelotti utalasokbol nehez visszaemlekezni, hogy egy adott ponton mit is kellene csinalni,egyszeruen nem tudod, slussz.Pl, ha nem nezem meg a videot, a budos eletben ra nem jovok, hogy mit kell Limanszkban csinalni, mert en mind egy teherkocsit kerestem, elvegre arrol van szo, azert megyunk Limanszkba, a rakomanyert.Mivel azt nem talaltam, es a palya teljesen kihalt, Gorog meg nem mond semmi ujat, honnan a francbol kellene en azt tudnom, hogy ott van egy ajto, ha egyaltalan nincs megemlitve, csak annyi, hogy van valahol egy titkos bandita raktar ahol ott lesz a keresett rakomany ???

    Hat az jo, hogy Borman magyarazata szajbaragos, mert kulonben mivel intezed el a BTR-eket ?
    Nekem nincs olyan fegyverem, ami granatot lo ki, mert nem kellett, ennyi, es ha az sincs, meg RPG, akkor hogy nyirod ki a pancelkocsikat ? Valoszinuleg sehogy sem tudnad, esetleg kezigranattal ha van neked belole egyaltalan.

    Ez vegulis nem szajbaragas, hanem esszeru hogy be kell tenni a + infot, mert a ShoC-nek olyan a jatekmenete, hogy nem mutat ra pontokkal, hogy hova kell menni, igy nehez kitalalni.(Ha) en is tudnek modot csinalni, es en is tudnek ilyen homalyos utalasos kuldiket csinalni, me, ott a feladat es talald ki hogy en hogyan csinaltam...

    UI : Saga59 a COP forumban feltettem egy csomagot, amiben van mindenfele jo, ha valaki a COP-vel akar foglalkozni, es oktato anyag Free-tol, legyszi szedd le, es dobd fel magadnal is, hogy ha valakinek kell, akkor le tudja szedni, ne kelljen 1 gigat minden alkalommal feltoltsek.Koszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák