Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Blizzardking #8805 üzenetére

    A három játékba összesen nem volt ennyi szörny, mint itt. Az irányítók könnyűek voltak, mert sok búvóhely volt, csak kiugrottam, fejlövés, vissza, kiugrottam, fejlövés, vissza. Persze azért néha elkapott, de egyszerű volt.

    Viszont a szörnytenger ami áramlott az kegyetlen, próbáltam gránáttal semmi értelme mert akárhogy próbálod dobni elfutnak rajta. Azzal a kemény pár darab kilőhető gránáttal belelőttem a csoportokba és megpusztult egy darab, marha nagy segítség volt. Mesterlövésszel se mentem szinte semmire, csak az Eliminator meg másik fegyónak AKM kimaxolva, ezen volt gránátvető meg 5x hőérzékelős távcső.

    Elivel az a baj marha lassan tölt, szóval kilőttem a tárat és váltottam is AKM-re és amíg nem volt hullámszünet addig elő se vettem. Menteni menübe mentem, mert ha elcsesztem akkor ott volt a két perccel korábbi mentés, de gyorsmentéseket is toltam közbe, szóval vagy össz 30-at biztos. Kellettek is, David állandóan meghalt a végén tényleg testpáncél lettem, mert magamra kellett vonzani a szörnyeket, hogy ne öljék meg. Szóval így értem a végére, csapkodtam párszor a billt is meg az egeret is, anyáztam is. A végén meg rohangáltam a hajó körül összeszedni a mutánsdarabkákat, remélem sikerült mindet begyűjteni. :DD

Új hozzászólás Aktív témák