Új hozzászólás Aktív témák

  • Riot Gin

    aktív tag

    válasz Antonius1978 #31852 üzenetére

    !!!!! SPOILER ALERT! !!!!!!!

    Kezdés az , hogy a terroristák elfoglaltak egy kutató intézetet, és te mint SWAT-os a SWAT csapatban mész ugye felszabadítani a nagy szovjetunió valamelyik városában. Minden terroristát le ölsz, már épp ott tartotok hogy kiürítitek az intézetet és puff elteleportálódtál a holdra. Amikor a Terroristákat ölöd le 1998-ban vagy, amikor már a holdon 2017-ben.

    Hogy mi okból teleportálódtál oda, nem tudom, a Russlish (RUSSIAN+ENGLISH) nyelv érdekessége miatt nem jöttem rá. Azonban az ott lévő (Holdon) állomáson bajok vannak, meghalt 1-2 ember, nem embertől és nem magától, és mivel ha már ott vagy, akkor ugye ezt kell felgöngyölítened.

    A terroristás lövöldözés nem volt nagy szám.
    Az űr nem nagy szám, mert itt már az első kimozdulásod alkalmával már jelentősebb távokat kell menj, szinte a semmiért ( 1 holtestet találsz meg + a PDA nála és mész vissza az állomásra). A holdon baromira el lehet tévedni az iszonyú távolság és a semmilyen holdszerű környezet miatt. HA nincs rajtad szkafander akkor meghalsz az űr állomáson kívül. Az űrállomás egyébként a Yantar-i illetve a Jupiter-i tudós bunker átszínezve. Zene az nincs és nem is lesz szerintem, vagy ha van akkor tutira nem emlékszem rá. Eddig jutottam.

    Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Új hozzászólás Aktív témák