Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Riot Gin #27993 üzenetére

    Igen en is eppen errol a jelensegrol beszelek, tomoren fogalmazva.
    Voros, zold, szemcses stb dolgokrol.
    Hatha a kocka miatt jobban eszlelhetoek a dolgok, ezert szeretnem ha kiprobalnank.
    A detektor kijelzot nem tudom lehet-e modositani...van amikor elfeheredik, es akkor ugyanugy nem latsz semmit a vakito fehersegtol... :W

    Ez egy kulon mod, Turul nevvel, amit Free csinal gyakorlatilag, bizonyos szempontbol meg en is segitek neki, pl en szerkesztettem es valogattam a kulonbozo zeneket, stb stb.
    Az alapjatekrol van szo, de ki van bovitve exo-kkal, mas pancelokkal, par uj fegyverrel, amit "ugymond" magyar fegyvernek allitunk be, par uj kepzodmennyel, es par egyeb aprosaggal, amit mi talaltunk ki, vagy mar mas modban latott otletbol meritve beleepitettuk a modba.
    Ezt a magyar fegyvereket ugy ertsd, hogy van pl az orosz AKMS nevu fegyver, es mi azt kineveztuk/atneveztuk SA85M-nek, vagy AMMSZ-nek.Az emlitett AKMS pl az Enot modbol szarmazik, csakugy mint az AKM, azaz nalunk az AK-55.
    Gyakorlatilag csak igy tudjuk megoldani, hogy magyar fegyver legyen benne, mivel nincs kimondottan magyar fegyver megrajzolva - ertsd elkeszitve a modellje -, egyetlen-egy kivetellel, es az a magyar AK klon, az AMD-65.Ez a netrol lett megszerezve (valaki erdekesnek talalta a kinezetelet es megrajzolta), es egy modder alakitotta at a Stalkerhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák