Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz xFreex #21566 üzenetére

    Valoszinuleg semennyire, szerintem ugyanaz mind a ketto.Ugyanaz mint a ShoC-ben levo fegyver.
    Le is vagyok dobbenve, hogy a COP-ben miert olyan rohadt szar az alakja es a texturaja...

    Najo, megprobalom, hopp : eszembe jutott valami. Kutyagumi. Ahhoz hogy a fegyver modelljet lassuk, mint latod az elozo kepekbol, Kislaki nekifogott egy egyedi kinezetelu fegyvert osszetexturazni a kedvemert, naszoval, az AKM cuccnal megadom a pisztoly modelljenek az eleresi utjat es kesz...hmh, habar lehet kiakad, mert tavcsovet is tartalmaz a leiras meg granatvetot stb.
    Na akkor itt megfeneklik a dolog.
    Esetleg ha van kedved, az AKM melle tegyel be egy akarmilyen pisztolyt, majd utolag tarsitunk hozza valamit.Az a baj, hogy az allomanyokat kiszedem, es at is irhatom, de az ui_equipment meg a masik DDS-ben ha rateszem is a pisztoly kepet, hogyan fogom megadni a koordinatait ? Mondjuk az eredetibol kiolvashatom hogy hova mutat, de akkor kell kiserletezgessek, hogy hany pixel jobbra, es hany balra, stb.

    Amugy csinaltam valami marhasagot, mert ilyen lett a Stalker.Az AKM dds allomanyat varialgattam, szerintem valamit tulfestette, azaz oda is festettem, ahova nem kellett volna, es elcseszett mindent.Nem latszik semmi...Nagyon erdekes.Csak levego van a kockakon, nincs fegyverkep, kaja, kotszer, azaz semmi, csak a szamlalo ikonja.Na, sajna nem csinalt kepet a Fraps, pedig megnyomtam a gombot.Na majd legkozelebb...

Új hozzászólás Aktív témák